cum pot pune topicurile stickies sau announcement?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Mi-am batut capu cu toate variantele. Am sters forum, categorie, create new, persimiuni noi forum/categorie/user/grup, user noi, setari usor nou, reinstalare forum, absolut nici o schimbare ! Am rulat aceeasi versiune de forum (3.0.4) pe serverul la un prieten si a mers din prima sa fac topicul stickies si anunt. Ce naiba poate sa aiba? Deja imi pierd rabdarea cu setarile...
- Shadow of Wishes
- Versiune: 3.0.6 SVN
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Ai modificat cumva tema si ai umblat la variabilele de afisare a respectivelor sectiuni in functie de permisiuni? Ce tema folosesti de baza?
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
Folosesc buziness_board ca tema de baza. Tot ce am modificat la ea a fost sa inserez niste scripturi in footer, fara a modifica nimic. Am incercat si pe tema default phpbb, degeaba. Am 2 forumuri pe acelasi host, pe amandoua aceeasi probleme, chiar si cu install-ul default si cu tema de baza default. O sa mai incerc in seara asta sa instalez o versiune anterioara sa vad cum se comporta, ma gandesc ca ar putea fi de la host, chiar daca nu vad legatura.