BCommunity.us
HAHA, când m-am rugat de tine să schimbi bannerul de pe blog deoarece este făcut de mine ai zis că nu-l schimbi. Hahaha, ruşine nici un banner nu stiţi să vă faceti, măcar ştergeţi şi voi categoria cu design că n-are rost s-o ţineţi degeaba acolo, ocupaţi loc aiurea. Cât despre forum, saphic este bun ca template pentru orice gen de forum, dar trebuie să veniţi cu modificări, şi să vi-l populaţi că acolo postează doar admini sau useri falşi făcuţi de voi. Respect doar pentru BDragos pentru munca depusă.
- Myky
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Am creat o noua categorie , pentru a vedea despre ce este vorba accesati acest link : http://bcommunity.us/viewforum.php?f=19
Pareri si sugestii despre aceasta idee.
Pareri si sugestii despre aceasta idee.
- Sylver Cheetah 53
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.14
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: BCommunity.us
Era mult spam? Doamne.Good scrie:Era foarte mult spam pe fostul forumIAR SPIRIDUSULE IA MAI DATEN CA... SPANAC de aici... ce te FU... MANANCA pe tine ce fac eu. AM INTELES NU ITI PLACE FORUMUL NU MAI POSTA

Oare de ce 90% dintre cei plecaţi de pe MyForum nu realizează nimic?sebisebixxl scrie:Nu o sa mai tin bcommunity .. al las 2 luni .. cat mai are pana la urmatoarea plata.. si dupa nu al mai tin

Anyway... Mie deja nu-mi mai merge. <- Aceasta e doar o observaţie, nicidecum un regret.

Trebuie să folosesc proxy ca să intru pe BCommunity

-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
La fel si la mine

-
- Utilizator înregistrat
la mn nu merge forumul e off
- Myky
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
Proiectul sa inchis definitiv, rog un moderator sau admin sa inchida acest topic.