BetaCode - Sursa ta de cunoştiinţe IT

Prezentaţi-vă aici site-urile personale.
Anthr4x
Utilizator înregistrat

Mesaj de Anthr4x »

Eu de acord ? Arată şi mie un post sau vreo discuţie în care am fost de acord, am zis doar că bugbear a postat la tutorialele care aveau un autor cunoscut copyright, în rest la care nu a fost copyright nu a pus, şi poate unele tutoriale, coduri sursă, nu au copyright, nu ştiu ce te frământă pe tine.Unii au pachete de tutoriale, etc. care nu conţin copyright ok ? ce vrei să caute pe net despre toate articolele ?
În fine te las în pace
Sylver Cheetah 53
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.14
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Puţin experimentat

Re: BetaCode - Sursa ta de cunoştiinţe IT

Mesaj de Sylver Cheetah 53 »

Anthr4x scrie:Salutare tuturor, aş vrea să vă prezint comunitatea mea, am făcut acest forum acum 3-4 zile şi am nevoie de moderatori experimentaţi care se ţin de treabă şi caut nişte useri activi.
Ce Găsiţi la noi ?
- Tutoriale PhotoShop
- Tutoriale Programare, Snippeturi, Coduri Sursă
- Discuţii despre Linux, Unix, Windows.Tips and Tricks, Tweakuri, etc.
- Discuţii generale, bârfă, amuzament.
- Reţelistică
- Securitate (Nu vă gândiţi la partea cu care se ocupă hackingul.)
În curând vom lansa un proiect interesant.Am dat comandă de 100 cduri ubuntu (Ştiu că sunt free), le voi pune abţipilde cu BetaCode apoi le voi răspândi prin oraş şi prin centre ce electronice, etc. De Ce ? Pentru a face un bine tuturor, poate unii nu au timp să comande de pe net, sau poate că unii nu ştiu cum să comande.Plus că ne va ajuta puţin cu popularitatea

Momentan, avem 211 posturi şi 32 Membri, sperăm la mai mult.
Aştept păreri, şi poate e cineva doritor de statut de Moderator :D.
Link : http://www.betacode.info
Se pare că statisticile tale s-au modificat destul de mult:

Cod: Selectaţi tot

Threads: 4, Posts: 4, Members: 6, Active Members: 6
Welcome to our newest member, doxDerDyego
Nu mă mir auzind că eşti în căutare de moderatori. Moderatorii îi alegi în timp, dintre utilizatorii care se dovedesc a fi constanţi şi serioşi. Cînd cauţi moderatori pe alte forumuri, deja ceva nu e în regulă. ;)

În plus, forumul tău este vBulletin, nu phpBB. Mi se pare ciudat pentru că multe subiecte se închid pentru că lipsesc legăturile către phpBB.com ori phpBB.ro (deşi acestea nu mai oferă suport pentru phpBB2, deci...) sau chiar am văzut undeva subiect închis pentru lipsă copyright theme author. Puey nu prea am întîlnit aşa ceva, cel puţin la phpBB2. Chiar e aiurea... Las' că vBulletin e mai bun. :lol:
My Forum ||►My Blog ||►My MODs
Mîndru că sînt ateu!
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

Sylver Cheetah 53 scrie:În plus, forumul tău este vBulletin, nu phpBB. Mi se pare ciudat pentru că multe subiecte se închid pentru că lipsesc legăturile către phpBB.com ori phpBB.ro (deşi acestea nu mai oferă suport pentru phpBB2, deci...) sau chiar am văzut undeva subiect închis pentru lipsă copyright theme author. Puey nu prea am întîlnit aşa ceva, cel puţin la phpBB2. Chiar e aiurea... Las' că vBulletin e mai bun. :lol:
Topicurile de genul acesta se mut la RECLAMA daca forumul nu foloseste phpBB.
spiridusu e plecat in vacanta !
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de flowers »

spiridusu_l1 scrie:
Sylver Cheetah 53 scrie:În plus, forumul tău este vBulletin, nu phpBB. Mi se pare ciudat pentru că multe subiecte se închid pentru că lipsesc legăturile către phpBB.com ori phpBB.ro (deşi acestea nu mai oferă suport pentru phpBB2, deci...) sau chiar am văzut undeva subiect închis pentru lipsă copyright theme author. Puey nu prea am întîlnit aşa ceva, cel puţin la phpBB2. Chiar e aiurea... Las' că vBulletin e mai bun. :lol:
Topicurile de genul acesta se mut la RECLAMA daca forumul nu foloseste phpBB.
Da.
Please contact the billing/support department as soon as possible.
Hacking Community -> HPedia.org <- Romania.

MESAJ CÄ‚TRE ZERO_COOL : Da m-am gândit bine şi îţi voi da răspunsul meu, final! Riscurile provocate de întoarcerea mea, alături de tine sunt prea mari, aşa că nu mă risc! Îmi pare rău că a fost ce a fost dar după cum ţi-am mai spus-o eu nu-mi dau toate conturile de VIP nici macar surorii mele! Tu ai cerut-o tu vei suporta consecinţele!
În concluzie :
1.nu mă mai întorc!
2.backupul la forum îl ai , în schimb la blog nu îl vei mai primi!
3.degeaba încerci să-mi f*** site-ul pentru că eu am parola unica la e-mail şi nu o vei descoperi niciodata!
4.NO PROBLEM dacă îmi f*** site-ul HPedia că am backup şi o să am zi de zi!
5.Degeaba o să te strezi să trimiţi spamuri pe adresa mea de email...deja mi-am schimbat-o...
6.Bafta şi succes mai departe! Nu vreau să ne despărţim supăraţi!
7.Aaa şi nu în ultimul rând NU IS PROSTUL NIMÄ‚NUI! Am încheiat discuţia!
DECIZIE IREVOCABILA!
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de seelview »

Asadar inchis.
"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this