Cum sa modific culoarea la forum?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.7
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
- Nivel php: Mediu
Cum sa modific culoarea la forum?
Am forumul http://www.picatura.ro/index.php , folosesc tema Milky Way Red si as vrea sa-i schimb culoarea exact ca la forumul asta: http://citywoman.ro/forum/index.php
Ce sa fac?
Ce sa fac?
Scriu despre publicitate si comentez reclame tv pe blogul personal.
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Cum sa modific culoarea la forum?
daca este un stil derivat din prosilver, gasesti mai multe detalii aici.
-
- Utilizator înregistrat
Da, complicat...
Am gasit pe forumul lui Mighty Gorgon http://www.icyphoenix.com/styles/colori ... ky_way_red ceva interesant. Te joci cu niste culori si-ti personalizezi forumul. Mi-am ales culorile, am descarcat... dezarhivat...instalat...si... nu merge.
Am gasit pe forumul lui Mighty Gorgon http://www.icyphoenix.com/styles/colori ... ky_way_red ceva interesant. Te joci cu niste culori si-ti personalizezi forumul. Mi-am ales culorile, am descarcat... dezarhivat...instalat...si... nu merge.
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Nivel phpBB: Experimentat
Nu e complicat dar trebuie sa studiezi problema un pic.
Daca tot ai acces la ambele stiluri, compara CSS-urile (\styles\stil_folosit\theme) mai ales pe partea de culori (poti folosi informatiile din link-ul oferit de dorin mai sus pentru a localiza unde sunt definite aceste culori)
Daca tot ai acces la ambele stiluri, compara CSS-urile (\styles\stil_folosit\theme) mai ales pe partea de culori (poti folosi informatiile din link-ul oferit de dorin mai sus pentru a localiza unde sunt definite aceste culori)
-
- Utilizator înregistrat
Pasul 1: Am facut un back-up la baza de date si la forum, cu vechea tema Milky Way Red. Apoi am facut ce spunea in link-ul lui Dorin, adica am incercat sa modific culorile. Nu e gata inca, puteti intra sa vedeti ce-a iesit prin link-ul din semnatura. M-am oprit pentru ca in panoul admin-stiluri-seturi imagine-reinprospateaza milky imi apare eroarea urmatoare:
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3150: file(./../styles/milky_way_red/imageset/imageset.cfg) [function.file]: failed to open stream: No such file or directory
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3153: Invalid argument supplied for foreach()
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/picatura/public_html/includes/functions.php:3519) in /home/picatura/public_html/adm/index.php on line 150
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/picatura/public_html/includes/functions.php:3519) in /home/picatura/public_html/adm/index.php on line 152
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/picatura/public_html/includes/functions.php:3519) in /home/picatura/public_html/adm/index.php on line 153
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/picatura/public_html/includes/functions.php:3519) in /home/picatura/public_html/adm/index.php on line 154
Unde am gresit?
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3150: file(./../styles/milky_way_red/imageset/imageset.cfg) [function.file]: failed to open stream: No such file or directory
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3153: Invalid argument supplied for foreach()
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/picatura/public_html/includes/functions.php:3519) in /home/picatura/public_html/adm/index.php on line 150
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/picatura/public_html/includes/functions.php:3519) in /home/picatura/public_html/adm/index.php on line 152
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/picatura/public_html/includes/functions.php:3519) in /home/picatura/public_html/adm/index.php on line 153
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/picatura/public_html/includes/functions.php:3519) in /home/picatura/public_html/adm/index.php on line 154
Unde am gresit?
- bogdan
Sunt curios: de ce incerci sa reimprospatezi setul de imagini?
Exista fisierul styles/milky_way_red/imageset/imageset.cfg pe server?
Activeaza Debug si vezi ce mesaje iti mai apar.
Exista fisierul styles/milky_way_red/imageset/imageset.cfg pe server?
Activeaza Debug si vezi ce mesaje iti mai apar.
-
- Utilizator înregistrat
Multumesc pentru promptitudinea raspunsului.
Intrucat fac numai prostii, mi-a fost restrictionat accesul la FTP. Se va ocupa cel cu serverul.
Daca ai intrat pe forumul meu, ai observat ca nu mai am butoanele, iconitele generale, iconite forum, iconite subiect... toate au disparut... Cum le pun la loc?
Daca intru mai adanc in subiectele subforumurilor am observat ca forumul se lateste, si asta se intampla doar cand sunt logat. Cand nu sunt logat nu se lateste. Ciudat.
Intrucat fac numai prostii, mi-a fost restrictionat accesul la FTP. Se va ocupa cel cu serverul.
Daca ai intrat pe forumul meu, ai observat ca nu mai am butoanele, iconitele generale, iconite forum, iconite subiect... toate au disparut... Cum le pun la loc?
Daca intru mai adanc in subiectele subforumurilor am observat ca forumul se lateste, si asta se intampla doar cand sunt logat. Cand nu sunt logat nu se lateste. Ciudat.
- bogdan
Roaga-l pe admin sa verifice daca ai permisiunile setate corect. Vezi: http://www.phpbb.com/kb/article/phpbb3- ... rmissions/costy1 scrie:Daca ai intrat pe forumul meu, ai observat ca nu mai am butoanele, iconitele generale, iconite forum, iconite subiect... toate au disparut... Cum le pun la loc?
Ai incercat cu mai multe browsere? Curata cache-ul forumului si vezi daca se intampla la fel.costy1 scrie:Daca intru mai adanc in subiectele subforumurilor am observat ca forumul se lateste, si asta se intampla doar cand sunt logat. Cand nu sunt logat nu se lateste. Ciudat.
-
- Utilizator înregistrat
Am curatat cache-ul am incercat si cu Mozilla si cu IE... la fel, se lateste.Ai incercat cu mai multe browsere? Curata cache-ul forumului si vezi daca se intampla la fel.

Dupa cum se poate observa din imaginea de mai sus, butoanele se dubleaza, adica apar de 2 ori, fapt ce lateste forumul.
- bogdan
Ai modificat cumva fisierul \styles\stilul_tau\template\viewtopic_body.html?
Daca da, il repui pe cel original si refaci modificarile cu mai multa atentie.
Daca da, il repui pe cel original si refaci modificarile cu mai multa atentie.