Cum sa modific culoarea la forum?

Dacă aveti intrebari legate de stilul folosit, daca doriţi să vă faceţi cunoscute stilurile şi temele proprii sau doriţi să comentaţi alte stiluri pentru forumul phpBB 3.0.x, acesta este locul potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
costy1
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.7
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Puţin experimentat
Nivel php: Mediu

Cum sa modific culoarea la forum?

Mesaj de costy1 »

Am forumul http://www.picatura.ro/index.php , folosesc tema Milky Way Red si as vrea sa-i schimb culoarea exact ca la forumul asta: http://citywoman.ro/forum/index.php
Ce sa fac?
Scriu despre publicitate si comentez reclame tv pe blogul personal.
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Cum sa modific culoarea la forum?

Mesaj de dorin »

daca este un stil derivat din prosilver, gasesti mai multe detalii aici.
costy1
Utilizator înregistrat

Mesaj de costy1 »

Da, complicat...
Am gasit pe forumul lui Mighty Gorgon http://www.icyphoenix.com/styles/colori ... ky_way_red ceva interesant. Te joci cu niste culori si-ti personalizezi forumul. Mi-am ales culorile, am descarcat... dezarhivat...instalat...si... nu merge.
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

Nu e complicat dar trebuie sa studiezi problema un pic.

Daca tot ai acces la ambele stiluri, compara CSS-urile (\styles\stil_folosit\theme) mai ales pe partea de culori (poti folosi informatiile din link-ul oferit de dorin mai sus pentru a localiza unde sunt definite aceste culori)
costy1
Utilizator înregistrat

Mesaj de costy1 »

Pasul 1: Am facut un back-up la baza de date si la forum, cu vechea tema Milky Way Red. Apoi am facut ce spunea in link-ul lui Dorin, adica am incercat sa modific culorile. Nu e gata inca, puteti intra sa vedeti ce-a iesit prin link-ul din semnatura. M-am oprit pentru ca in panoul admin-stiluri-seturi imagine-reinprospateaza milky imi apare eroarea urmatoare:
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3150: file(./../styles/milky_way_red/imageset/imageset.cfg) [function.file]: failed to open stream: No such file or directory
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3153: Invalid argument supplied for foreach()

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/picatura/public_html/includes/functions.php:3519) in /home/picatura/public_html/adm/index.php on line 150

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/picatura/public_html/includes/functions.php:3519) in /home/picatura/public_html/adm/index.php on line 152

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/picatura/public_html/includes/functions.php:3519) in /home/picatura/public_html/adm/index.php on line 153

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/picatura/public_html/includes/functions.php:3519) in /home/picatura/public_html/adm/index.php on line 154

Unde am gresit?
bogdan

Mesaj de bogdan »

Sunt curios: de ce incerci sa reimprospatezi setul de imagini?

Exista fisierul styles/milky_way_red/imageset/imageset.cfg pe server?

Activeaza Debug si vezi ce mesaje iti mai apar.
costy1
Utilizator înregistrat

Mesaj de costy1 »

Multumesc pentru promptitudinea raspunsului.
Intrucat fac numai prostii, mi-a fost restrictionat accesul la FTP. Se va ocupa cel cu serverul.
Daca ai intrat pe forumul meu, ai observat ca nu mai am butoanele, iconitele generale, iconite forum, iconite subiect... toate au disparut... Cum le pun la loc?

Daca intru mai adanc in subiectele subforumurilor am observat ca forumul se lateste, si asta se intampla doar cand sunt logat. Cand nu sunt logat nu se lateste. Ciudat.
bogdan

Mesaj de bogdan »

costy1 scrie:Daca ai intrat pe forumul meu, ai observat ca nu mai am butoanele, iconitele generale, iconite forum, iconite subiect... toate au disparut... Cum le pun la loc?
Roaga-l pe admin sa verifice daca ai permisiunile setate corect. Vezi: http://www.phpbb.com/kb/article/phpbb3- ... rmissions/
costy1 scrie:Daca intru mai adanc in subiectele subforumurilor am observat ca forumul se lateste, si asta se intampla doar cand sunt logat. Cand nu sunt logat nu se lateste. Ciudat.
Ai incercat cu mai multe browsere? Curata cache-ul forumului si vezi daca se intampla la fel.
costy1
Utilizator înregistrat

Mesaj de costy1 »

Ai incercat cu mai multe browsere? Curata cache-ul forumului si vezi daca se intampla la fel.
Am curatat cache-ul am incercat si cu Mozilla si cu IE... la fel, se lateste.

Imagine

Dupa cum se poate observa din imaginea de mai sus, butoanele se dubleaza, adica apar de 2 ori, fapt ce lateste forumul.
bogdan

Mesaj de bogdan »

Ai modificat cumva fisierul \styles\stilul_tau\template\viewtopic_body.html?

Daca da, il repui pe cel original si refaci modificarile cu mai multa atentie.
Închis

Înapoi la “3.0.x Stiluri, teme, avataruri şi butoane”