Cum fac sa ... URGENT!
- yUrY
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Cum fac sa ... URGENT!
Deci am instalat mai multe skinuri sau ce sunt alea pt. phpbb la www.warforfrags.3x.ro/forum/index.php si as vrea sa se schimbe automat la un interval de 5, 10 min sa zicem pt. toti uitlizatorii. Cum fac asta ?
- mihaitza
- Fost coleg
- Versiune: 3.0.5
- Nivel phpBB: Experimentat
Sa iti reamintesc :
Cat despre intrebarea ta, eu nu cred ca exista un astfel de script si mi se pare si irealizabil in prezent dar cum spuneam este o parere personala. Sincer nu stiu daca exista, dar oricum nu cred.
Toate cele bune,
Mihai
In cazul de fapt titlul ar fi fost "Schimbare automata a stilurilor"danielt scrie:
Atunci cand creezi un nou Subiect (Topic) scrie un titlu din care sa rezulte continutul subiectului. Un titlu de genul "Foarte URGENT" nu spune nimic altor utilizatori ai forumului, fiind general si vag, un mai potrivit titlu ar fi fost: "Instalarea temei DigitalDementia" sau "Probleme la instalarea unei teme"...
Cat despre intrebarea ta, eu nu cred ca exista un astfel de script si mi se pare si irealizabil in prezent dar cum spuneam este o parere personala. Sincer nu stiu daca exista, dar oricum nu cred.
Toate cele bune,
Mihai
- danielt
- Server: UNIX/Linux
Re: Cum fac sa ... URGENT!
Introduci numele temelor intr-un array si scrii un script care la 5-10 minute sa citeasca o noua variabila din array si sa modifice valorile stilurilor alese in baza de date pentru fiecare utilizator. SuccesyUrY scrie:Deci am instalat mai multe skinuri sau ce sunt alea pt. phpbb la www.warforfrags.3x.ro/forum/index.php si as vrea sa se schimbe automat la un interval de 5, 10 min sa zicem pt. toti uitlizatorii. Cum fac asta ?

- yUrY
- Utilizator înregistrat
Matzi dat gata!
Daniel mai dat gata. Man eu sunt bata in PHP habar nu am. Daca poti dezvolta un cod care sa il foloseasca si altii nu numa yo. Deci puteti. Si crede-ma ca sunt bata in php. Mia fost uosr sa fac upload la skinurile alea dar in rest traiasca bata.
Pls arata-mi cum.
Pls arata-mi cum.
- danielt
- Server: UNIX/Linux
Sincer nu am timp pentru dezvoltari de MOD-uri. Chiar daca in minima mea explicatie poate parea simplu, timpul necesar pentru a face ceva "integrat" cu phpBB este destul de mare 
Daca tu sau altcineva aveti timp, cunostinte si mai ales chef puteti face modificarea si ea va fi publicate pe phpbb.ro si noi o vom promova pe phpbb.com

Daca tu sau altcineva aveti timp, cunostinte si mai ales chef puteti face modificarea si ea va fi publicate pe phpbb.ro si noi o vom promova pe phpbb.com

- yUrY
- Utilizator înregistrat
Mda
Eteeeeeeeeeeeeeeee, noi il facem si voi va puneti licenta pe el. Glumeam. Oricum nu am pe nimeni.... si sunt bata.... dar daca vrei sa faci ceva pt. phpbb il puteti insera in vers urmatoare. Sau makar in vreo 2 saptamani sa reusiti asa. Doar sunteti administratori si developeri... do something!
-
- Utilizator înregistrat
O sa fie gata cat de curanddanielt scrie:Sincer nu am timp pentru dezvoltari de MOD-uri. Chiar daca in minima mea explicatie poate parea simplu, timpul necesar pentru a face ceva "integrat" cu phpBB este destul de mare

PS: imediat ce ma rezolv cu banii ca sa am timp "de pierdut", promit

PPS: si dupa ce ma mai pun la punct cu array'urile shi functiile de sir, care ma scot din sarite