Cum fac sa ... URGENT!

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
yUrY
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Cum fac sa ... URGENT!

Mesaj de yUrY »

Deci am instalat mai multe skinuri sau ce sunt alea pt. phpbb la www.warforfrags.3x.ro/forum/index.php si as vrea sa se schimbe automat la un interval de 5, 10 min sa zicem pt. toti uitlizatorii. Cum fac asta ?
mihaitza
Fost coleg
Versiune: 3.0.5
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de mihaitza »

Sa iti reamintesc :
danielt scrie:
Atunci cand creezi un nou Subiect (Topic) scrie un titlu din care sa rezulte continutul subiectului. Un titlu de genul "Foarte URGENT" nu spune nimic altor utilizatori ai forumului, fiind general si vag, un mai potrivit titlu ar fi fost: "Instalarea temei DigitalDementia" sau "Probleme la instalarea unei teme"...
In cazul de fapt titlul ar fi fost "Schimbare automata a stilurilor"

Cat despre intrebarea ta, eu nu cred ca exista un astfel de script si mi se pare si irealizabil in prezent dar cum spuneam este o parere personala. Sincer nu stiu daca exista, dar oricum nu cred.

Toate cele bune,
Mihai
danielt
AdministratorAdministrator
Server: UNIX/Linux

Re: Cum fac sa ... URGENT!

Mesaj de danielt »

yUrY scrie:Deci am instalat mai multe skinuri sau ce sunt alea pt. phpbb la www.warforfrags.3x.ro/forum/index.php si as vrea sa se schimbe automat la un interval de 5, 10 min sa zicem pt. toti uitlizatorii. Cum fac asta ?
Introduci numele temelor intr-un array si scrii un script care la 5-10 minute sa citeasca o noua variabila din array si sa modifice valorile stilurilor alese in baza de date pentru fiecare utilizator. Succes :-)
yUrY
Utilizator înregistrat

Matzi dat gata!

Mesaj de yUrY »

Daniel mai dat gata. Man eu sunt bata in PHP habar nu am. Daca poti dezvolta un cod care sa il foloseasca si altii nu numa yo. Deci puteti. Si crede-ma ca sunt bata in php. Mia fost uosr sa fac upload la skinurile alea dar in rest traiasca bata.

Pls arata-mi cum.
danielt
AdministratorAdministrator
Server: UNIX/Linux

Mesaj de danielt »

Sincer nu am timp pentru dezvoltari de MOD-uri. Chiar daca in minima mea explicatie poate parea simplu, timpul necesar pentru a face ceva "integrat" cu phpBB este destul de mare :-)

Daca tu sau altcineva aveti timp, cunostinte si mai ales chef puteti face modificarea si ea va fi publicate pe phpbb.ro si noi o vom promova pe phpbb.com :-)
yUrY
Utilizator înregistrat

Mda

Mesaj de yUrY »

Eteeeeeeeeeeeeeeee, noi il facem si voi va puneti licenta pe el. Glumeam. Oricum nu am pe nimeni.... si sunt bata.... dar daca vrei sa faci ceva pt. phpbb il puteti insera in vers urmatoare. Sau makar in vreo 2 saptamani sa reusiti asa. Doar sunteti administratori si developeri... do something!
AdY
Utilizator înregistrat

Mesaj de AdY »

danielt scrie:Sincer nu am timp pentru dezvoltari de MOD-uri. Chiar daca in minima mea explicatie poate parea simplu, timpul necesar pentru a face ceva "integrat" cu phpBB este destul de mare :-)

Daca tu sau altcineva aveti timp, cunostinte si mai ales chef puteti face modificarea si ea va fi publicate pe phpbb.ro si noi o vom promova pe phpbb.com :-)
O sa fie gata cat de curand :)
PS: imediat ce ma rezolv cu banii ca sa am timp "de pierdut", promit ;)
PPS: si dupa ce ma mai pun la punct cu array'urile shi functiile de sir, care ma scot din sarite :twisted:
mihaitza
Fost coleg
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de mihaitza »

Daniel, nu cumva ai cunostinta de vreun astfel de script deja creat? Poate ca s-au mai gandit si altii la el.
Ai primit mailul meu?
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”