ProgramerWeb.com

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Mistiq
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.8
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

ProgramerWeb.com

Mesaj de Mistiq »

Link: http://programerweb.com/forum
Descriere: Este un forum dedicat deţinătorilor de site-uri/forum-uri/comunităţi etc., design-ul e modificat de mine. Forum-ul abia l-am deschis, nu am utilizatori/posturi deoarece încă nu e lansat. Aş dori sugestii cu care aş putea să îl îmbunătăţesc.
Mistiq
Utilizator înregistrat

Re: ProgramerWeb.com

Mesaj de Mistiq »

Up! Nici o părere? Bună...rea
Tiestto
Utilizator înregistrat
Versiune: phpbb3.0.7
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de Tiestto »

Ceva mesaje pui si tu ? ce parere sa imi fac daca nu gasesc nici un mesaj pe forum.
---- LIBER ---
Mistiq
Utilizator înregistrat

Mesaj de Mistiq »

Mistiq scrie:Link: http://programerweb.com/forum
Descriere: Este un forum dedicat deţinătorilor de site-uri/forum-uri/comunităţi etc., design-ul e modificat de mine. Forum-ul abia l-am deschis, nu am utilizatori/posturi deoarece încă nu e lansat. Aş dori sugestii cu care aş putea să îl îmbunătăţesc.
Am zis că vreau părere la partea tehnică, design nu la posturi.
x6IT32
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Nivel php: Experimentat

Mesaj de x6IT32 »

Categoriile sunt ok, tema chiar sa potriveste pentru nisa forumului. Mult succes!
lsdcrew
Utilizator înregistrat
Versiune: -
Server: Windows

Mesaj de lsdcrew »

Încearcă să customizezi ceva mai mult design-ul, dacă ar fi după mine m-aş axa pe ceva mai light! Nu-i nevoie de o lăţime aşa de mare (de exemplu, lăţimea phpbb.ro, e perfectă!).

E un forum în care se discută şi design-ul grafic/web, îţi trebuie un logo simplu /Inspiraţia ţi-o găseşti pe logopond.com, cu tonele!

Un background mare (minim 1800 lăţimea), fix (sau nu), abstract, culori frumoase, 3-4 nuanţe (de exemplu) din background-ul acela "mare" care îl am eu în cap să le pui într-o imagine în loc de background-ul listei de categorii (acela gri, închis). Grămezi de palete de culori găseşti pe colourlovers.com (sau îţi poţi crea chiar tu), realizează-ţi o paletă din câteva culori frumoase şi axează-te pe ele pe tot proiectul.

Foloseşte culori frumoase, customizează chiar şi efectul ăla de hover din interiorul listei. Foloseşte-ţi creativitatea! Customizează tot! Câmpuri, butoane să fie în pas cu designul, să se lege perfect!

* Trebuie să fii nebun să faci aşa ceva!

* Toţi cei care sunt experimentaţi în domeniul "forum virtual" şi îi vei întreba îţi vor spune că nu-i ok să începi cu multe categorii, că poţi să te apuci să scrii tu în toate (interesant sau nu), dar, deagaba, dă impresia de forum gol, ceea ce chiar este!

Deci, dacă vrei să ai succes cu forumul tău, trebuie în primul rând să ai răbdare, creativitate (pentru design) spiritul comunităţii ş.a. .

Ocupă-te de cele precizate mai sus şi de ce-ţi vor mai spune băieţii pe aici, va fi mult mai ok! ;)
Mistiq
Utilizator înregistrat

Mesaj de Mistiq »

Forumul e ce second, pe primul plan e site-ul, care o sa contina tutoriale PHP si HTML si ceva care e...secret. Deci eu momentan lucrez la site, dar ma bate gandul sa schimb tema. Oricum multi mi-au spus ca forumul e prea intunecat, si acest lucru e dat bg negru.
Wisdom
Utilizator înregistrat
Versiune: .11
Ext: Nu
Nivel phpBB: Puţin experimentat
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de Wisdom »

Linkul este mort :)
- Mihai
Mistiq
Utilizator înregistrat

Mesaj de Mistiq »

Ofer domeniul cuiva care are timp sa se ocupe...eu anul asta am bac-ul si nu mai am timp sa ma ocup.
urban
Nou venit
Versiune: 4.4.2
Ext: Nu

Mesaj de urban »

1. Creaţi un formular pentru înserarea, actualizarea şi ştergerea înregistrărilor din baza de date.
caut un raspuns!
:?:
Închis

Înapoi la “Forumuri”