ProgramerWeb.com
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
ProgramerWeb.com
Link: http://programerweb.com/forum
Descriere: Este un forum dedicat deţinătorilor de site-uri/forum-uri/comunităţi etc., design-ul e modificat de mine. Forum-ul abia l-am deschis, nu am utilizatori/posturi deoarece încă nu e lansat. Aş dori sugestii cu care aş putea să îl îmbunătăţesc.
Descriere: Este un forum dedicat deţinătorilor de site-uri/forum-uri/comunităţi etc., design-ul e modificat de mine. Forum-ul abia l-am deschis, nu am utilizatori/posturi deoarece încă nu e lansat. Aş dori sugestii cu care aş putea să îl îmbunătăţesc.
-
- Utilizator înregistrat
Re: ProgramerWeb.com
Up! Nici o părere? Bună...rea
- Tiestto
- Utilizator înregistrat
- Versiune: phpbb3.0.7
- Nivel phpBB: Mediu
Ceva mesaje pui si tu ? ce parere sa imi fac daca nu gasesc nici un mesaj pe forum.
---- LIBER ---
-
- Utilizator înregistrat
Am zis că vreau părere la partea tehnică, design nu la posturi.Mistiq scrie:Link: http://programerweb.com/forum
- x6IT32
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Nivel php: Experimentat
Categoriile sunt ok, tema chiar sa potriveste pentru nisa forumului. Mult succes!
- lsdcrew
- Utilizator înregistrat
- Versiune: -
- Server: Windows
Încearcă să customizezi ceva mai mult design-ul, dacă ar fi după mine m-aş axa pe ceva mai light! Nu-i nevoie de o lăţime aşa de mare (de exemplu, lăţimea phpbb.ro, e perfectă!).
E un forum în care se discută şi design-ul grafic/web, îţi trebuie un logo simplu /Inspiraţia ţi-o găseşti pe logopond.com, cu tonele!
Un background mare (minim 1800 lăţimea), fix (sau nu), abstract, culori frumoase, 3-4 nuanţe (de exemplu) din background-ul acela "mare" care îl am eu în cap să le pui într-o imagine în loc de background-ul listei de categorii (acela gri, închis). Grămezi de palete de culori găseşti pe colourlovers.com (sau îţi poţi crea chiar tu), realizează-ţi o paletă din câteva culori frumoase şi axează-te pe ele pe tot proiectul.
Foloseşte culori frumoase, customizează chiar şi efectul ăla de hover din interiorul listei. Foloseşte-ţi creativitatea! Customizează tot! Câmpuri, butoane să fie în pas cu designul, să se lege perfect!
* Trebuie să fii nebun să faci aşa ceva!
* Toţi cei care sunt experimentaţi în domeniul "forum virtual" şi îi vei întreba îţi vor spune că nu-i ok să începi cu multe categorii, că poţi să te apuci să scrii tu în toate (interesant sau nu), dar, deagaba, dă impresia de forum gol, ceea ce chiar este!
Deci, dacă vrei să ai succes cu forumul tău, trebuie în primul rând să ai răbdare, creativitate (pentru design) spiritul comunităţii ş.a. .
Ocupă-te de cele precizate mai sus şi de ce-ţi vor mai spune băieţii pe aici, va fi mult mai ok!
E un forum în care se discută şi design-ul grafic/web, îţi trebuie un logo simplu /Inspiraţia ţi-o găseşti pe logopond.com, cu tonele!
Un background mare (minim 1800 lăţimea), fix (sau nu), abstract, culori frumoase, 3-4 nuanţe (de exemplu) din background-ul acela "mare" care îl am eu în cap să le pui într-o imagine în loc de background-ul listei de categorii (acela gri, închis). Grămezi de palete de culori găseşti pe colourlovers.com (sau îţi poţi crea chiar tu), realizează-ţi o paletă din câteva culori frumoase şi axează-te pe ele pe tot proiectul.
Foloseşte culori frumoase, customizează chiar şi efectul ăla de hover din interiorul listei. Foloseşte-ţi creativitatea! Customizează tot! Câmpuri, butoane să fie în pas cu designul, să se lege perfect!
* Trebuie să fii nebun să faci aşa ceva!
* Toţi cei care sunt experimentaţi în domeniul "forum virtual" şi îi vei întreba îţi vor spune că nu-i ok să începi cu multe categorii, că poţi să te apuci să scrii tu în toate (interesant sau nu), dar, deagaba, dă impresia de forum gol, ceea ce chiar este!
Deci, dacă vrei să ai succes cu forumul tău, trebuie în primul rând să ai răbdare, creativitate (pentru design) spiritul comunităţii ş.a. .
Ocupă-te de cele precizate mai sus şi de ce-ţi vor mai spune băieţii pe aici, va fi mult mai ok!

-
- Utilizator înregistrat
Forumul e ce second, pe primul plan e site-ul, care o sa contina tutoriale PHP si HTML si ceva care e...secret. Deci eu momentan lucrez la site, dar ma bate gandul sa schimb tema. Oricum multi mi-au spus ca forumul e prea intunecat, si acest lucru e dat bg negru.
-
- Utilizator înregistrat
Ofer domeniul cuiva care are timp sa se ocupe...eu anul asta am bac-ul si nu mai am timp sa ma ocup.
-
- Nou venit
- Versiune: 4.4.2
- Ext: Nu
- Server: Windows
1. Creaţi un formular pentru înserarea, actualizarea şi ştergerea înregistrărilor din baza de date.
caut un raspuns!
caut un raspuns!