www.forum.woool.ro

Publicitate...
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
TrifDaniel
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.9
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Neexperimentat
Nivel php: Neexperimentat

www.forum.woool.ro

Mesaj de TrifDaniel »

Buna ziua ... ca si ori ce propietar de forum daca ma pot numi asa caut tot felu de informati cat mai utile ... in general ma bazez pe atractia utilizatorilor ca ori care altul :D insa vad ca pe acest forum sunt multi cunoscatori care ar putea sa ma ajute cu sfaturi ... adica daca gresesc cu ceva ce tine de " bunul simt" si respectarea utilizatorilor, si asi dori in timp si un calificativ ... eu sper totusi sa il aduc intrun stagiu destul de bun, app am scris ata dar nu am scris despre ce e forumul :D sincer nici eu nu stiu in mare ... ma gandeam la ori ce discutie ... sa fie cat mai documentat despre ori ce ... de la mintea copiilor de 5 ani pana la mintea varstnicilor de 99 100 de ani (daca ar mai putea sarati sa navigeze) vreau niste pareri de la profesionisti, chiar critici, sfaturi . Va multumesc anticipat adresa este www.forum.woool.ro
Dragosvr92
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: www.forum.woool.ro

Mesaj de Dragosvr92 »

Mai degraba buna seara, oarecum....... :lol:
Mi se pare ciudat felul in care te exprimi. La 5, 99,100 de ani ori nu au invatat sa scrie ori nu mai pot xD
Si oricum... uneori cei mai mici nu se inteleg asa de bine cu cei in varsta.

Vei primi Numai critici considerand stadiul in care se afla forumul.
Ai 2 categorii si 9 forumuri.Majoritatea forumurilor nu au deloc subiecte.
Total mesaje 3 • Total subiecte 3 • Total membri 3 • Cel mai nou membru trifdaniel
Titlul Website ului de la DomainTools spune ca titlul este "Index of /" Cea ce confirma ca tocmai ai instalat forumul.
Deci....... N-ai nici un pic de continut pe forum, si mai folosesti si tema prosilver.

ROTLD Spune ca domeniul este inregistrat din 2007-11-23. Ti ai pierdut forumul, sau ceva de genu?
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
TrifDaniel
Utilizator înregistrat

Mesaj de TrifDaniel »

iti multumesc ca miai facut unele atenti... da domeniu este inregistrat mai de mult .... am vrut sa fac un joc chinezes.. ii o poveste mai lunga ... la intrebarile tale despre topicuri si postari forumu este instalat de curand si vreau sa il cresc idea era ca fiecare critica in plus este cate un pas ... adica daca consider ca am resit cu ceva repar :D sper :P numai ca is cam incepator in domeniu php :D si se pare ca am nevoe de ajutor ici colo :D
in legatura cu tema prosilver ar trebui sa o schimb ??? are ceva errori sau de ce
Dragosvr92
ModeratorModerator

Mesaj de Dragosvr92 »

Ar fi trebuit sa ni-l arati cand era gata ;)
Nu-i nimic in neregula cu tema prosilver, dar este mai dragut daca ii pui alta tema.
Sunt multe forumuri mai care folosesc prosilver... :)
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
TrifDaniel
Utilizator înregistrat

Mesaj de TrifDaniel »

poai daca o sa gasesc o tema pe placul meu am sa pun orcum multumesc de sfat .... inca ceva ... ar fii cineva interesat sa faca parte din echipa sau datimi un sfat cum asi putea sa gasesc personal ... aveti idee cum au procedat alti ... datimi si mie ceva sfaturi cum sa il populez ... multumesc
Dragosvr92
ModeratorModerator

Mesaj de Dragosvr92 »

Nu am nici o idee. Eu am un foarte mic Staff care nu mai este activ demult. Iar cat despre comunitate este mica, avand in vedere ca vin doar cati-va jucatori, dintr un joc care este aproape mort :(
TrifDaniel
Utilizator înregistrat

Mesaj de TrifDaniel »

Ok deci sa revenim am facut mai multe categori ... deocamdata cam ata am idee ... :d sper sa le mai aranjez cu timpul ... am pus o tema care mie mi se pare destul de ok :D mai trebuie sa lucrez in privinta posturilor si a vizitatorilor :D cea ce de unu singur e destul de greu :D :)) orcum daca vrea cineva sa mi se alture este bine venit :D si orce pentru ori ce sugestie va multumesc :D
AlexandruM
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Nivel php: Experimentat

Mesaj de AlexandruM »

acuma deja a devenit o copie SoftPedia ... sunt de acord cu toti cei ce doresc sa creeze un forum "general" ce sa cuprinda arii din toate domeniile (este dreptul fiecaruia) dar sa copiezi categoriile exact ca pe SoftPedia si mai ales descrierile lor de la Categorii/forumuri etc ... este o nesimtire .
TrifDaniel
Utilizator înregistrat

Mesaj de TrifDaniel »

da iti dau dreptate ... da prima data am zis ca imi fac un plan de lansare .. si dupacea il personalizez ... am sa ma ocup de toate atentile si atentionarile .... domnule AlexandruM iti dau perfecta dreptate poti sa imi spui "nesimtit" dar mai acordatimi ceva timp sa ma mai pot ocupa de el ... si va promit ca nu veti fii dezamagit ... stiu ca cei de la forumsoftpedia au lucrat foarte mult ... dar este singuru care contine cam cea ce vreau eu :D si am zis ca pot sa ma inspir de la ei pana il personalizez asa cum trebuie .... orcum multumesc foarte mult de atentionare ... si promit ca voi remedia cat de curand posibil problema propusa cu mult respect
AlexandruM
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Nivel php: Experimentat

Mesaj de AlexandruM »

Deci :
1. Nu trebuie sa mi te adresezi cu domnule ... imi poti spune scurt Alex
2. Eu sunt de acord cu toti cei ce doresc un forum care trateaza majoritatea domeniilor , este dreptul fiecaruia de a creea un mediu in care sa discute despre ce ii place si cum ii place . Sunt multe forumuri din acest gen , insa fiecare prezinta structura sa , ideile sale , si un anumit "ceva" pe care il are la baza ...
3. Cand doresti sa iti faci un plan de lansare trebuie sa te gandesti in primul rand la vizitatori/membrii ... cat mai putine blink-blinkuri si cat mai mult continut de calitate si unic . Iti spun asta pentru ca internetul este aproape plin de site-uri clona ... si dupa cum iti dai seama ... ce succes ai avea cu un site care prezinta acelasi continut ca alte 5000 de site-uri (de exemplu) ...
4.Noi nu avem de ce sa iti acordam timp ... este proiectul tau .. tu il dezvolti , este timpul tau si banii tai in joc ... insa iti atrag atentia si vreau sa iti amintesc urmatorul provesrb "graba strica treaba" . Ca sa reusesti ceva trebuie sa o iei usor , sa faci acea baza care sa te ajute mai departe . In cazul tau , acea baza este chiar forumul ... designul sau ... categoriile ... forumurile ... etc .

-imi dau seama ca ai fost foarte "fericit" la gandul ca vei avea un forum , si ca in viitor poate vei avea si un site vizitat , insa ca sa faci ceea ce probabil iti doresti trebuie sa iti faci propria strategie , si un site/forum cat mai diferit fata de altele , pentru a a vea acel ceva cu care sa atragi membrii spre deosevire de altii ..

Iti doresc multa bafta ;)
Închis

Înapoi la “Reclamă”