Deci :
1. Nu trebuie sa mi te adresezi cu domnule ... imi poti spune scurt Alex
2. Eu sunt de acord cu toti cei ce doresc un forum care trateaza majoritatea domeniilor , este dreptul fiecaruia de a creea un mediu in care sa discute despre ce ii place si cum ii place . Sunt multe forumuri din acest gen , insa fiecare prezinta structura sa , ideile sale , si un anumit "ceva" pe care il are la baza ...
3. Cand doresti sa iti faci un plan de lansare trebuie sa te gandesti in primul rand la vizitatori/membrii ... cat mai putine blink-blinkuri si cat mai mult continut de calitate si unic . Iti spun asta pentru ca internetul este aproape plin de site-uri clona ... si dupa cum iti dai seama ... ce succes ai avea cu un site care prezinta acelasi continut ca alte 5000 de site-uri (de exemplu) ...
4.Noi nu avem de ce sa iti acordam timp ... este proiectul tau .. tu il dezvolti , este timpul tau si banii tai in joc ... insa iti atrag atentia si vreau sa iti amintesc urmatorul provesrb "graba strica treaba" . Ca sa reusesti ceva trebuie sa o iei usor , sa faci acea baza care sa te ajute mai departe . In cazul tau , acea baza este chiar forumul ... designul sau ... categoriile ... forumurile ... etc .
-imi dau seama ca ai fost foarte "fericit" la gandul ca vei avea un forum , si ca in viitor poate vei avea si un site vizitat , insa ca sa faci ceea ce probabil iti doresti trebuie sa iti faci propria strategie , si un site/forum cat mai diferit fata de altele , pentru a a vea acel ceva cu care sa atragi membrii spre deosevire de altii ..
Iti doresc multa bafta