Salutare tuturor, ma numesc Daniel ( incantat de cunostinta ) !
Hai sa nu o mai " lalai " si sa trec la subiect .
Am stat aproape 2 zile si am citit pe net o gramada de chestii despre aceasta problema.

, din ce am citit si din ce imi mai aduc aminte , dupa ce citesti pe net mai multe thread-uri sincer o cam iei razna ( sute de pareri impartite ).
Ideea este ca nu stii dupa cine sa te iei sau cum sa faci ! Fac un rezumat scurt la toate intrebarile de aici ( in capul meu , nu va speriati )

si observ ca nu am priceput mai nimic ( poate ca e din cauza RETARDULUI meu

) .... ! In fine , las glumele deoparte si trec la lucruri serioase .
Banuiesc ca deja sunt multi care deja " au julit " acest nucleu pentru forumuri ... si de aceea as vrea sa cer cateva informatii mai detaliate pentru cei ce sunt mai " batuti in cap " like me ! .
De curand am reusit sa instalez si eu " phpbb-ul " exac cum ziceam si mai sus " retardul meu nu are limite "

, am reusit si am instalat , m-am uitat putin prin el , am cautat o tema / template care sa imi multumeasca cerintele " alea ca de roman , adica multe si inutile " , intr-un final am gasit , dar ce sa vezi " apar probleme " , adica sa fie mai explicit , nu reusesc sa " latesc " aceasta tema . As vrea ca tema sa fie pe auto la latime ! Mi-am batut eu capul si m-am tot gandit de unde sa incep si cum sa incep , am cautat pe acest forum , am gasit cateva sugestii dar " surpriza " la mine nu au functionat ! Tema respestiva poata numele " SUPERNOVA "( daca nu stiti care este , ori pun eu un link aici [ daca am voi ] , sau o atasez ) , din punctul meu de vedere este foarte simpatica, doar ca nu ma multumeste latimea ei ! Daca ma poate ajuta cineva sa fac acest lucru as ramane profund indatorat !
Aici este tema :
http://demo.phpbb3styles.net/Supernova
Probabil ca unii ma vor condamna si va veni probabil si intrebarea de baza : " La ce ti-ai instalat BA PHPBB , daca iti prinzi urechile in el ?????? "

, probabil ca raspunsul meu va fi : " nu stiiiuuuu " . In incheiere , imi pare rau ( lasand gluma deoparte ) daca sunt prea " milog " .... ! Asta sunt , locul unde traiesc m-a invatat ca e mai bine sa ceri la altul decat sa faci tu !

( Glumesc ).
O zi buna va doresc tuturor ! Si multumesc tuturor celor ce imi vor da raspunsuri ( daca vor fi ) !