Problema Template

Dacă aveti intrebari legate de stilul folosit, daca doriţi să vă faceţi cunoscute stilurile şi temele proprii sau doriţi să comentaţi alte stiluri pentru forumul phpBB 3.0.x, acesta este locul potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Xtream
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.10
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Neexperimentat

Problema Template

Mesaj de Xtream »

Salutare tuturor, ma numesc Daniel ( incantat de cunostinta ) ! :D
Hai sa nu o mai " lalai " si sa trec la subiect . :mrgreen:
Am stat aproape 2 zile si am citit pe net o gramada de chestii despre aceasta problema. :lol: , din ce am citit si din ce imi mai aduc aminte , dupa ce citesti pe net mai multe thread-uri sincer o cam iei razna ( sute de pareri impartite ). :lol:
Ideea este ca nu stii dupa cine sa te iei sau cum sa faci ! Fac un rezumat scurt la toate intrebarile de aici ( in capul meu , nu va speriati ) :twisted: si observ ca nu am priceput mai nimic ( poate ca e din cauza RETARDULUI meu :oops: ) .... ! In fine , las glumele deoparte si trec la lucruri serioase .
Banuiesc ca deja sunt multi care deja " au julit " acest nucleu pentru forumuri ... si de aceea as vrea sa cer cateva informatii mai detaliate pentru cei ce sunt mai " batuti in cap " like me ! . ;)

De curand am reusit sa instalez si eu " phpbb-ul " exac cum ziceam si mai sus " retardul meu nu are limite " :roll: , am reusit si am instalat , m-am uitat putin prin el , am cautat o tema / template care sa imi multumeasca cerintele " alea ca de roman , adica multe si inutile " , intr-un final am gasit , dar ce sa vezi " apar probleme " , adica sa fie mai explicit , nu reusesc sa " latesc " aceasta tema . As vrea ca tema sa fie pe auto la latime ! Mi-am batut eu capul si m-am tot gandit de unde sa incep si cum sa incep , am cautat pe acest forum , am gasit cateva sugestii dar " surpriza " la mine nu au functionat ! Tema respestiva poata numele " SUPERNOVA "( daca nu stiti care este , ori pun eu un link aici [ daca am voi ] , sau o atasez ) , din punctul meu de vedere este foarte simpatica, doar ca nu ma multumeste latimea ei ! Daca ma poate ajuta cineva sa fac acest lucru as ramane profund indatorat !

Aici este tema : http://demo.phpbb3styles.net/Supernova

Probabil ca unii ma vor condamna si va veni probabil si intrebarea de baza : " La ce ti-ai instalat BA PHPBB , daca iti prinzi urechile in el ?????? " :evil: , probabil ca raspunsul meu va fi : " nu stiiiuuuu " . In incheiere , imi pare rau ( lasand gluma deoparte ) daca sunt prea " milog " .... ! Asta sunt , locul unde traiesc m-a invatat ca e mai bine sa ceri la altul decat sa faci tu ! :cry: ( Glumesc ).

O zi buna va doresc tuturor ! Si multumesc tuturor celor ce imi vor da raspunsuri ( daca vor fi ) ! 8)
- be the change , you want to see in the world -
Dragosvr92
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: Problema Template

Mesaj de Dragosvr92 »

What!? o.O
Fa-i un rezumat.
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
Cătălin
ColaboratorColaborator

Mesaj de Cătălin »

Fă-i un rezumat mai pe scurt...nu cred că o să citească cineva tot ce ai scris tu!
Mai bine să fii prost 5 minute dacă pui o intrebare , decât să rămâi prost toată viaţa dacă n-o faci !

ID vechi: >>Catalin
Xtream
Utilizator înregistrat

Mesaj de Xtream »

Vreau sa latesc tema aceea din link [ REZUMAT ] !
Dragosvr92
ModeratorModerator

Mesaj de Dragosvr92 »

"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
Xtream
Utilizator înregistrat

Mesaj de Xtream »

Salutare si Sarbatori Fericite tuturor , nu reusesc sa latesc aceasta tema deloca , vreau sa fie full width , adica sa se mareasca / micsoreze latimea forumului in functie de rezolutie si de cum il faci tu ! Am incercat eu ceva dar nu am reusit deloc ! adica mai rau am stricat decat am facut bine ! Rog pe cineva sa ma ajute, am foarte mare nevoie de aceasta tema cu 100% width ! ! ! Latimea vreau sa fie in procentaj cum se zice nu in pixeli ( asta daca se poate ), multumesc pentru ajutor !
Dragosvr92
ModeratorModerator

Mesaj de Dragosvr92 »

Ai vazut ultimul meu raspuns?
Mai uitate si la asta daca vrei..
phpBB Resolution Width
Xtream
Utilizator înregistrat

Mesaj de Xtream »

Am vazut si ce mi-ai dat tu , si ce au scris si ceilalti mai sus ! Dar din pacate nu ma resusit cu nici una din scolutii ! Imi place foarte mult aceasta tema dar ma oftica nu o pot personaliza un pic !
Ataseaz o poza ! cam cum vreau !
[img=http://s16.postimage.org/446iwo8qd/poza.jpg]

OFF : si daca vreti sa face-ti comentarii de genul " google , youtube , ... si alte minuni ) abtineti-va !
Daca cineva e in stare sa faca lucrul asta pentru mine sa-l faca ! pentru ca eu unul nu reusesc ! Multumesc frumos .
Închis

Înapoi la “3.0.x Stiluri, teme, avataruri şi butoane”