Reinstalez phpbb fara sa pierd datele.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- PoRcEsKy
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Reinstalez phpbb fara sa pierd datele.
As dori si eu sa stiu cum sa fac daca reinstalez phpbb-ul imi dispare toti useri si categoriile create , exista o metodata prin care ii pot readuce inapoi sa nu mai trebuiasca sa isi faca cont sau sa crez eu alte categori/forumuri .
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
Re: Reinstalez phpbb fara sa pierd datele.
Faci o salvare a bazei de date. Dupa salvare, poti sterge doar tabelele din baza da date, insa nu si baza da date si nici utilizatorul/parola pentru BD. Daca ai avut Moduri instalate care au modificat si structura tabelelor sau au adaugat noi tabele, ar trebui facuta o discutie separata
Sterge apoi toate fisierele din folderul (de exemplu phpbb) unde a fost instalat forumul.
Descarca pachetul de instalare de pe phpbb.ro, dezarhiveaza-l si urca-l pe server si instaleaza de la zero un nou forum.
Odata instalat, poti face o reconstituire a tabelelor din baza de date.
In catalogul de articole, in sectiunea instalare/actualizare/conversie, exista un articol referitor la mutarea forumului pe un alt server care te poate ajuta cu detalierea unor pasi din cei enumerati de mine (insa nu tot ce scrie acolo iti este aplicabil).
Sterge apoi toate fisierele din folderul (de exemplu phpbb) unde a fost instalat forumul.
Descarca pachetul de instalare de pe phpbb.ro, dezarhiveaza-l si urca-l pe server si instaleaza de la zero un nou forum.
Odata instalat, poti face o reconstituire a tabelelor din baza de date.
In catalogul de articole, in sectiunea instalare/actualizare/conversie, exista un articol referitor la mutarea forumului pe un alt server care te poate ajuta cu detalierea unor pasi din cei enumerati de mine (insa nu tot ce scrie acolo iti este aplicabil).
- PoRcEsKy
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
Mersi Dorin sper sa ma descurc desi nu prea am inteles parte cu tabelele
Cod: Selectaţi tot
Faci o salvare a bazei de date. Dupa salvare, poti sterge doar tabelele din baza da date, insa nu si baza da date si nici utilizatorul/parola pentru BD. Daca ai avut Moduri instalate care au modificat si structura tabelelor sau au adaugat noi tabele, ar trebui facuta o discutie separata
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
O baza de date are mai multe tabele sau mai pe inteles fisiere. Folosesti phpMyAdmin pentru gestionarea acestora.