Baza de date

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
PoRcEsKy
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Baza de date

Mesaj de PoRcEsKy »

Buna ziua am si eu o mare problema , am un forum si mi sa schimbat accesele sa intru pe el si la tori administratori , am si eu o intrebare cum sa fac sa aflu parola celui care mi-a schimbat stiu cine este dar vreau sa ii aflu parola sa pot sa intru pe contu lui sa reschimb setarile...

Ca fondator am acces doar la cPanel m-am uitat prin phpMyAdmin dar nu stiu in care fisier se afla...
bogdan
AdministratorAdministrator
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: Baza de date

Mesaj de bogdan »

Nu poti afla parola. Poti eventual sa-ti setezi userul ca si administrator dar fiind fondator ar trebui sa poti intra in Panoul administratorului.
PoRcEsKy
Utilizator înregistrat
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Baza de date

Mesaj de PoRcEsKy »

Am rezolvat problema.. si mi-am recuperat forumu fara nici o pierdere`n el..

Pentru ca parolele sunt criptate in baza de date mi-am creat un username nou si am bagat parola de la el"criptu" la cel care a schimbat toate paroelel si asa am intrat de pe contu lui cu parola mea :)
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”