Buna ziua am si eu o mare problema , am un forum si mi sa schimbat accesele sa intru pe el si la tori administratori , am si eu o intrebare cum sa fac sa aflu parola celui care mi-a schimbat stiu cine este dar vreau sa ii aflu parola sa pot sa intru pe contu lui sa reschimb setarile...
Ca fondator am acces doar la cPanel m-am uitat prin phpMyAdmin dar nu stiu in care fisier se afla...
Baza de date
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Baza de date
Nu poti afla parola. Poti eventual sa-ti setezi userul ca si administrator dar fiind fondator ar trebui sa poti intra in Panoul administratorului.
- PoRcEsKy
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Baza de date
Am rezolvat problema.. si mi-am recuperat forumu fara nici o pierdere`n el..
Pentru ca parolele sunt criptate in baza de date mi-am creat un username nou si am bagat parola de la el"criptu" la cel care a schimbat toate paroelel si asa am intrat de pe contu lui cu parola mea
Pentru ca parolele sunt criptate in baza de date mi-am creat un username nou si am bagat parola de la el"criptu" la cel care a schimbat toate paroelel si asa am intrat de pe contu lui cu parola mea