Probleme aparute la incarcarea avatarului.
Eroare la incarcare avatar
Cod: Selectaţi tot
Warning: copy(./images/avatars/76931152442192b95811e0.gif): failed to open stream: Permission denied in /vhome/www/htdocs/www.joburionline.ro/www/forum/includes/usercp_avatar.php on line 227
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /vhome/www/htdocs/www.joburionline.ro/www/forum/includes/usercp_avatar.php:227) in /vhome/www/htdocs/www.joburionline.ro/www/forum/includes/page_header.php on line 471
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /vhome/www/htdocs/www.joburionline.ro/www/forum/includes/usercp_avatar.php:227) in /vhome/www/htdocs/www.joburionline.ro/www/forum/includes/page_header.php on line 477
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /vhome/www/htdocs/www.joburionline.ro/www/forum/includes/usercp_avatar.php:227) in /vhome/www/htdocs/www.joburionline.ro/www/forum/includes/page_header.php on line 478
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceaşi problemă - 17:16 21.02.2005.[/edit]
Nu pot uploada avatar
Nu ma lasa sa fac upload la avatar.Imi zice ca The avatar filetype must be .jpg, .gif or .png.Sunt sigur ca este .jpg, si ca se incadreaza in limitele pe care le-am impus 100X100, 20Kb.Am setat pe 777 la permisiunile directoarelor si degeaba.
Ma poate ajuta cineva?
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceaşi problemă.[/edit]
Ma poate ajuta cineva?
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceaşi problemă.[/edit]
Mii de scuze.Detaliile sunt:
evonet.3x.ro
Stilul silver
Am instalat country flags si cea cu colorarea numelui administratorului si a moderatorului peste tot in forum, dar problema cu avatarul era si inainte sa fac acest lucru.Versiunea este 2.0.13 si a fost instalata pe "curat".Nu am gasit o problema asemanatoare toate problemele legate de avatari se refereau la neafisarea lor.
Cu multumiri
evonet.3x.ro
Stilul silver
Am instalat country flags si cea cu colorarea numelui administratorului si a moderatorului peste tot in forum, dar problema cu avatarul era si inainte sa fac acest lucru.Versiunea este 2.0.13 si a fost instalata pe "curat".Nu am gasit o problema asemanatoare toate problemele legate de avatari se refereau la neafisarea lor.
Cu multumiri