Cum sa schimb parintele unui forum din phpMyAdmin?

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Last Man Standing
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.14
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Cum sa schimb parintele unui forum din phpMyAdmin?

Mesaj de Last Man Standing »

Cand incerc sa schimb forumul parinte, primesc o pagina goala. Asta se intampla cu un singur subforum. As vrea sa fac schimbarea utilizand phpMyAdmin...

LATER EDIT: Am intrat in phpbb_forums. Acolo m-am uitat ce scrie la parent_id si am modificat. Dar acum nu-mi mai apare forumul modificat nicaieri.

LATER EDIT: Am copiat si ce scria la forum_parents si acum imi apare ca subforum pe desktop, dar nu imi mai apare cand intru in categorie.

LATER EDIT: Acum imi apare, dar incorent. Pe index imi apare a sasea. In categorie imi apare a saptea. As vrea sa schimb asta.

LATER EDIT: Acum apare corect dar tot nu poate fi modificat. Imi apare pagina alba cand incerc sa-l modific. Ce ar fi de facut?
Under construction
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: Cum sa schimb parintele unui forum din phpMyAdmin?

Mesaj de bogdan »

De ce ai vrea sa modifici din phpMyAdmin?!? De ce nu modifici din ACP?

Iti recomand sa folosesti Support Toolkit ca sa repari structura (optiunea Fix Left/Right ID's): https://www.phpbb.com/support/stk/
Last Man Standing
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.14
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Cum sa schimb parintele unui forum din phpMyAdmin?

Mesaj de Last Man Standing »

In ACP imi aparea ecran gol cand incercam sa modific. Am facut altfel. Am creat un subforum nou, am mutat toate subiectele acolo si apoi l-am sters.
Under construction
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”