Like-uri pe facebook

Publicitate...
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
zegna
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Re: Like-uri pe facebook

Mesaj de zegna »

aici s-ar putea sa ai dreptate:D
AlexandruM
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de AlexandruM »

Neculai Anișor scrie:Eu cred ca e fake , exista site-uri care iti ofera cate 50-100 like gratis , deci tu nu ai facut decat sa inscrii contul lui Alexandru pe acel site si el crezand ca tu le faci , deci :-j
Pentru orice antreprenor fara experienta , si bineinteles ce doreste un rezultat rapid , eu zic ca nu conteaza modalitatea prin care respectivul iti pune la dispozitie aceste like-uri , atata timp cat ele exista. Sincer sa fiu sunt atatea modalitati de a-ti promova pagina de facebook pe internet , incat poti alege daca iti pierzi timpul si faci singur rost de ele, sau platesti pe cineva sa o faca in locul tau.
Ca o concluzie , idiferent de modalitatea adoptata de acest individ , orice client isi asuma riscul de a-l plati, si bineinteles, atata timp cat primeste like-urile promise cred ca se poate declara multumit.
zegna
Utilizator înregistrat
Nivel php: Mediu

Mesaj de zegna »

nu stiu ce sa mai cred..incercati si vedeti:D
Sonimnx
Utilizator înregistrat
Nivel php: Neexperimentat

Mesaj de Sonimnx »

Neculai Anișor scrie:Eu cred ca e fake , exista site-uri care iti ofera cate 50-100 like gratis , deci tu nu ai facut decat sa inscrii contul lui Alexandru pe acel site si el crezand ca tu le faci , deci :-j
like-urile nu sunt fake.
Like-uri romanesti aduse de mine, sunt foarte reale ,folosesc aplicatii pentru a le aduce
Închis

Înapoi la “Reclamă”