Deschid acest Subiect deoarece am probleme la Forum majore si niste probleme de care nu am auzit si nici nu am gasit rezolvare pe Internet. Forum-ul este: http://KaraMora.Com/.
Sa incep:
1. In josul Forum-ului, imi apare: "În total sunt X Utilizatori Conectaţ", acel numar "X" nu este real, de fiecare data, in fiecare zi nu trece mai mult de X=10. In GTop si T5 apar mult mai multi Vizitatori si pe zi ajung la 120 chiar 130 Vizitatori pe zi.
2. Tot mai jos in Forum am instalat acest MOD: "In ultimile 24 de ore a fost conectat 1 Vizitator.", acel "1" apare in feicare zi numai valoarea "1". De ce, nu stiu? Si nu este adevarat deoarece in GTop si T5 apar multi VIzitatori in 24 Ore!
3. Mai jos de la alt MOD, apare: "• Mesaje Totale pe Zi: 12136.00" "• Subiecte Totale pe Zi: 5884.00" "• Membri Totali pe Zi: 23447.00", aceste numere sunt IMPOSIBILE !!! Si nu aparea asa inainte cu 5 zile la fel si ca celelalte probleme de mai sus. Si in Panoul Administratorului in aceeasi pe pagina General in acel Tabel, aceleasi cifre apar ca aici la aceste date.
4. Acuma, in Panoul Administratorului, la "Intretinere" la Log Administratori, Utilizatori, MOderatori, la toate Log-urile, la orice Utilizator la Rubrica "Ip Utilizator", apare IP-u: 37.251.141.125. Si tot acest IP apare si la mChat cand dau verificat IP. Si tot acest IP apare cand dau "Cine este" la utilizatori. Acest IP este al Site-ului, al WebHost-ului. De ce apare, nu stiu!

Va rog sa ma ajutati sa rezolv problemele.
Va Multumesc, Cu Stima, Marius-Catalin.