Probleme la Forum neasteptate si fara explicatie

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Maryusss™
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat
Nivel php: Foarte experimentat

Probleme la Forum neasteptate si fara explicatie

Mesaj de Maryusss™ »

Buna Dimineata/Ziua/Seara, Tuturor.

Deschid acest Subiect deoarece am probleme la Forum majore si niste probleme de care nu am auzit si nici nu am gasit rezolvare pe Internet. Forum-ul este: http://KaraMora.Com/.
Sa incep:
1. In josul Forum-ului, imi apare: "În total sunt X Utilizatori Conectaţ", acel numar "X" nu este real, de fiecare data, in fiecare zi nu trece mai mult de X=10. In GTop si T5 apar mult mai multi Vizitatori si pe zi ajung la 120 chiar 130 Vizitatori pe zi.
2. Tot mai jos in Forum am instalat acest MOD: "In ultimile 24 de ore a fost conectat 1 Vizitator.", acel "1" apare in feicare zi numai valoarea "1". De ce, nu stiu? Si nu este adevarat deoarece in GTop si T5 apar multi VIzitatori in 24 Ore!
3. Mai jos de la alt MOD, apare: "• Mesaje Totale pe Zi: 12136.00" "• Subiecte Totale pe Zi: 5884.00" "• Membri Totali pe Zi: 23447.00", aceste numere sunt IMPOSIBILE !!! Si nu aparea asa inainte cu 5 zile la fel si ca celelalte probleme de mai sus. Si in Panoul Administratorului in aceeasi pe pagina General in acel Tabel, aceleasi cifre apar ca aici la aceste date.
4. Acuma, in Panoul Administratorului, la "Intretinere" la Log Administratori, Utilizatori, MOderatori, la toate Log-urile, la orice Utilizator la Rubrica "Ip Utilizator", apare IP-u: 37.251.141.125. Si tot acest IP apare si la mChat cand dau verificat IP. Si tot acest IP apare cand dau "Cine este" la utilizatori. Acest IP este al Site-ului, al WebHost-ului. De ce apare, nu stiu! :| Este ceva ce nu am mai intalnit. Am vorbit si cu cei de a Firma de Hosting si i-am intrebat daca are vreo legatura, si nu are abosulut nic o legatuira mi-au spus si ca WebHost-ul nu prezinta absolut nici o eroare si fiesierul "error_log" din public_html este GOL NON-STOP/ adica Forum-ul nu are erori, l-am verificat si eu, am reimprospatat stilurile, am sters cache, am umblat prin forum, si nu p[rezinta nici o eroare, totu leste OK. Si nu am facut modificar i la forum si nu am instalat nici un MOD timp de 2 LUNI ! de 2 luni de zile Forum-ul sta cu aceleasi modificari si nimeni nnu a avut acces la el, deat EU !

Va rog sa ma ajutati sa rezolv problemele.

Va Multumesc, Cu Stima, Marius-Catalin.
Anișor
AdministratorAdministrator
Versiune: 4.0.0-a1
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: Probleme la Forum neasteptate si fara explicatie

Mesaj de Anișor »

1. Şi ce legătura au vizitele acumulate de-a lungul zilei cu vizitatorii conectaţi pe forum ?

2.MODificarea cu activitatea în ultimele 24 de ore pare a fi modificată, nu aceea este starea ei iniţială, rezolvarea poate o găseşti chiar tu.

3. Aşa-zisa problemă cu mesajele " Mesaje Totale pe Zi: 12136.00" nu este o problemă, MODificarea calculează cu aproximaţie cam câte mesaje se fac zilnic pe forum, sunt calcule matematice, dacă erai atent la orele de matematică poate ştiai că ce este după virgulă nu se ia în cosiderare.
Nu ofer ajutor prin intermediul mesageriei private.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
Marius-Catalin
Nou venit
Versiune: 3.0.11
Nivel phpBB: Foarte experimentat
Nivel php: Foarte experimentat

Mesaj de Marius-Catalin »

Am facut Subiecte diferite pentru problemele de mai sus. Inchideti acesta Topic. :( VA ROG RASPUNDETI IN CELELALTE SUBIECTE, PROBLEMA ESTE SERIOASA.
Intra si nu Vei Regreta, Garantat: http://KaraMora.Com/
Anișor
AdministratorAdministrator
Versiune: 4.0.0-a1
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de Anișor »

Nu mai deschideţi topicuri care fac referire la aceeaşi/aceleaşi probleme, odată scris, aştepţi răspunsul. Nu mai faceţi 10 subiecte asemănătoare.
Nu ofer ajutor prin intermediul mesageriei private.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”