salut!
am instalat de curand stilul "whatisreal?" luat de pe phpbb.com (http://www.automoto.lx.ro/forum daca vreti sa-l vedeti ...)
problema mea e ca stilul asta e aliniat la stanga....si eu as vrea sa-l centrez sau sa-l aliniez la dreapta..(as incerca ambele posibilitati pt a vedea cum ii sta mai bine...)
m-am uitat un pic pe forum dar n`am gasit nimic referitor la schimbarea alinierii..
cum pot sa aliniez un stil centrat sau la dreapta?
-
- Nou venit
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Asezarea in pagina a forumului ( sau a stilului ) vine dintr-o proprietatea a tabelelor din fisierele .tpl (templates/whatisreal?) . Sunt acolo anumite fisiere , cum ar fi overall_header.tpl si/sau overall.tpl , care contin tabele . Ei, tabelele astea , au o proprietate <table align='left'> care ii spune browserului cum este asezat tabelul . In cazul tau , align este 'left' sau default (adica nu exista align) . Ceea ce trebuie tu sa faci e sa intri in toate fisierele .tpl , sa cauti table si sa Ii pui align='center' sau align='right' depinde cum vrei sa fie asezat forumul . Alta metoda nu cuonsc ,dar asta este o metoda usor de realizat si ia ceva timp .