cum pot sa aliniez un stil centrat sau la dreapta?

Dacă doriţi să vă faceţi cunoscute stilurile şi temele proprii sau doriţi să comentaţi alte stiluri pentru forumul phpBB 2.0.x, acesta este locul potrivit.
Închis
seby
Nou venit
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

cum pot sa aliniez un stil centrat sau la dreapta?

Mesaj de seby »

salut!
am instalat de curand stilul "whatisreal?" luat de pe phpbb.com (http://www.automoto.lx.ro/forum daca vreti sa-l vedeti ...)
problema mea e ca stilul asta e aliniat la stanga....si eu as vrea sa-l centrez sau sa-l aliniez la dreapta..(as incerca ambele posibilitati pt a vedea cum ii sta mai bine...)

m-am uitat un pic pe forum dar n`am gasit nimic referitor la schimbarea alinierii..
quarkme
Nou venit
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de quarkme »

Asezarea in pagina a forumului ( sau a stilului ) vine dintr-o proprietatea a tabelelor din fisierele .tpl (templates/whatisreal?) . Sunt acolo anumite fisiere , cum ar fi overall_header.tpl si/sau overall.tpl , care contin tabele . Ei, tabelele astea , au o proprietate <table align='left'> care ii spune browserului cum este asezat tabelul . In cazul tau , align este 'left' sau default (adica nu exista align) . Ceea ce trebuie tu sa faci e sa intri in toate fisierele .tpl , sa cauti table si sa Ii pui align='center' sau align='right' depinde cum vrei sa fie asezat forumul . Alta metoda nu cuonsc ,dar asta este o metoda usor de realizat si ia ceva timp .
Închis

Înapoi la “2.0.x Stiluri, teme, avataruri şi butoane”