Nu pot sa vad panel stanga - panou administrare
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
xXx_cj scrie:am inteles ... dar pana la urma nimeni nu spune ..daca nu mere, faceti aia .. sau ailalta ..: ( thx anyway)
btw am incercat si faza cu copiatul adminului si nici aceea nu mere .. .alte solutii ?
Cum nu merge ? Nu o simpla copiere din pachetul de instalare, ci o copiere dupa o instalare noua, asa cum spuneam pe undeva pe aici. E adevarat ca mie mi se intampla chestia asta dupa fiecare update, dar o rezolv de fiecare data.
ok .. deci .. io urc forumu pe domeniu cu leapftp ... il copiaza.. dupa care skimb la config atributiile (ca zice ca ii non-writable)..dupaia il instalez ... si dupaia sterg installu si contrib ... ma loghez .. vad ca nu mere
si dupaia intru iar cu leap`u si sterg diru "admin" existent pe domeniu si il copiez pe acela din kitu`l de instalare ... zi dak nu`i bine ceva
thx

- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
desene pe astfalt, asta cred ca iti trebuie ca sa intelegixXx_cj scrie:ok .. deci .. io urc forumu pe domeniu cu leapftp ... il copiaza.. dupa care skimb la config atributiile (ca zice ca ii non-writable)..dupaia il instalez ... si dupaia sterg installu si contrib ... ma loghez .. vad ca nu meresi dupaia intru iar cu leap`u si sterg diru "admin" existent pe domeniu si il copiez pe acela din kitu`l de instalare ... zi dak nu`i bine ceva
thx

1.Dupa ce observi ca nu-ti merge Panoul din stanga din PA, iti creezi o noua BD;
2.Pe server crezi un nou folder, de ex. forum2, unde urci prin FTP pachetul de instalare dezarhivat in prealabil;
3.Instalezi forumul in locatia_ta/forum2 potrivit instructiunilor de instalare;
4. Daca clientul tau de FTP iti permite, copiezi direct folderul locatia_ta/forum2/admin peste folderul locatia_ta/forumul_tau/admin, daca nu-ti permite clientul de FTP acest lucru, mergi la pct.5
5.Dupa instalare, descarci prin FTP folderul locatia_ta/forum2/admin pe local si apoi il urci prin FTP si-l suprascrii peste locatia_ta/forumul_tau/admin
Daca nu ai modificari ale unor fisiere sau instalari de MODificari, poti suplini ce ti-am spus eu mai sus cu o reinstalare a forumului, dupa ce in prealabil ai salvat BD.
de ce nu imi merge panoul administratorului ?
de ce nu imi merge panoul administratorului?!
Imposibil de găsit pagina
Este posibil ca pagina pe care o solicitaţi să fi fost ştearsă, să i se fi modificat numele sau să fie momentan indisponibilă.
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]

Imposibil de găsit pagina
Este posibil ca pagina pe care o solicitaţi să fi fost ştearsă, să i se fi modificat numele sau să fie momentan indisponibilă.
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]