[lx.ro]Instalare forum

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 2.0.x.
Închis
PokerAndBet
Nou venit
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de PokerAndBet »

Mersi mult pt link.

O sa ma uit, si sper sa gasesc ce ma intereseaza.
radu01
Utilizator înregistrat

Mesaj de radu01 »

message_die() was called multiple times. This isn't supposed to happen. Was message_die() used in page_tail.php?

cand sa instalez o aparut mesajul asta ..ce pot face ?
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

DarkOne
Utilizator înregistrat

Mesaj de DarkOne »

am citit mesajele in lung si lat si spre surprinderea mea nu am intampinat nicio eroare la instalare. am folosit siteul in loc de ftp si mere super fata de cuteftp. lam configurat bine mersi. numai ca atunci cand a fost sa fac un user simplu de test sau sa postez m-am trezit ca nu apare mesajul ca va fi trimis mail spre autentificare si intradevar mailul nu a ajuns si nu poate fi activat contu decat de admin (eu) ,iar cand vine timpu sa postez dupa ce dau submit la mesaj sau topic apare un blank fara redirectare si nu se posteaza nimik. la setari smtp e off si nu e nimik trecut si am dat la account activation user dar tot nimik
DarkOne
Utilizator înregistrat

Mesaj de DarkOne »

deci problema e ca atat la inregistrare cat si la postare totul se termina cu un blank si cu linkurile http:/seria5.lx.ro/forum/profile.php si http://seria5.lx.ro/forum/posting.pxp fara a se face o redirectare sau vreun mesaj de eroare, userul nu primeste mailul, nu poate activa contul, postul nu apare

mysql 3, sub silver, nu am gasit informatii ajutatoare la search, am incercat sa introduc la mail alt server mail.home.ro nu si nu merge dand eroare
DarkOne
Utilizator înregistrat

Mesaj de DarkOne »

am rezolvat cate ceva cu upgrade la 2.0.18 si inlocuire in config.php localhost cu mysql.lx.ro
cip
Utilizator înregistrat

Mesaj de cip »

Am dat drop la toate tabelele din baza de date, am redenumit directorul cu forumul vechi altfel. Am creat directorul forum, am copiat 2.0.18 si l-am instalat. In config.php e trecut mysql.lx.ro la $dbhost. Nici macar nu ma pot loga ca administrator.. eterna pagina alba :roll:
vreo idee?
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

config.php e ala vechi ?

vezi in baza de date calea catre script daca este corecta, pentru ca ai redenumit directorul cu forumul.
cip
Utilizator înregistrat

Mesaj de cip »

pai am dat drop la toate tabele din baza de date inainte de a redenumi directorul forumului vechi. Ce informatii sa mai stocheze daca am sters tabelele?
Si directorul forumului vechi l-am redenumit ca sa nu-l pierd, totusi. Am creat din noul directorul forum, unde am copiat fisierle din 2.0.18 si am instalat forumul, cu o "baza de date noua", daca se poate spune asa.. si tot nu ma pot loga..

Ah, in legatura cu config.php-ul, ai dreptate, l-am copiat, da.. noah, nu contine aceleasi date necesare si pt forumul abia instalat? i mean, $dbhost = 'mysql.lx.ro', $dbname = 'user_lx_ro' ... $table_prefix = 'phpbb_' etc?

si, inca ceva: vreau sa verific ceea ce mi-ai zis, unde gasesc in baza de date calea catre forum?
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Vezi in tabela phpbb_config.
Închis

Înapoi la “2.0.x Instalare, actualizare, conversie”