problema cu profile.php

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
d3mmonul
Nou venit
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Am O problema Cu profile.php

Mesaj de d3mmonul »

salut ..... am o problema .. cu profilul ..... selectez.. un avatar .. si i`mi apare .... pagina/forum.profile.php si nu i`mi arata .....nimik .... ca modificarile... au fost salvaze sau la alti utiliuzatori ce pot sa fac...?!?! :idea:
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

incearca sa ne dai mai multe detalii... pe ce server ? ai o structura de directoare pt. avatar-uri ? care este calea ? pasii pe care ii urmezi cand incerci sa selectezi avatar-ul, samd....
d3mmonul
Nou venit

Problema...

Mesaj de d3mmonul »

Pai Forumul este pe un Server De La Yahoo Hosting .... Forumul"Www.animalfans.com/forum" .... forumul l`am .. download de pe www.PhpBB.com .... cand incerc sa fac o ... salvare la profil ... i`mi arata .. "Done..." si nu i`mi apare .. nimik incerc . sa schimb parola .. nu .... merge .. de avarat nici nu mai spun ..... ma putetzi lamuri? :?:
mihaitza
Fost coleg
Versiune: 3.0.5

Mesaj de mihaitza »

Eu nu am reuşit să intru la http://www.animalfans.com/forum/
d3mmonul
Nou venit

Scuze..

Mesaj de d3mmonul »

mihaitza
Fost coleg
Versiune: 3.0.5

Mesaj de mihaitza »

Nici aşa nu merge....
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux

Mesaj de bogdan »

adresa corecta a forumului este : http://www.animalxfans.com/forum/ (hei ! d3mmonul ! atentie ! adresa este case-sensitive !)

ce cred eu si ce rezolvare s-ar putea da: ar fi interesant de vazut daca ai copia toate fis. forumului si baza de date pe alt server ... si mi-e teama ca nu ar mai fi problemele astea deci serverul ar fi de vina si in cazul asta trebuie sa iei legatura cu cei de la Yahoo Support.

alta situatie ar fi ca nu ai setat corect caile pt imaginile asociate (avatar) dar nu cred ca asta-i problema din cauza ca sunt necazuri si la schimbarea parolei sau a altor date (cod MSN, ICQ, ...). Incearca totusi faci din nou upload la fisierele de forum (mai putin config.php) si eventual sa verifici inca o data caile pt imaginile asociate. In acest sens consulta subiectele:
- Probleme cu avataruri ...
- Problema cu avatarurile (2)

oricum tine-ne si pe noi la curent (alternativ desigur :wink: ) cu ce se mai intampla...
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”