problema cu profile.php
- d3mmonul
- Nou venit
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Am O problema Cu profile.php
salut ..... am o problema .. cu profilul ..... selectez.. un avatar .. si i`mi apare .... pagina/forum.profile.php si nu i`mi arata .....nimik .... ca modificarile... au fost salvaze sau la alti utiliuzatori ce pot sa fac...?!?!

- d3mmonul
- Nou venit
Problema...
Pai Forumul este pe un Server De La Yahoo Hosting .... Forumul"Www.animalfans.com/forum" .... forumul l`am .. download de pe www.PhpBB.com .... cand incerc sa fac o ... salvare la profil ... i`mi arata .. "Done..." si nu i`mi apare .. nimik incerc . sa schimb parola .. nu .... merge .. de avarat nici nu mai spun ..... ma putetzi lamuri?

- mihaitza
- Fost coleg
- Versiune: 3.0.5
- Nivel phpBB: Experimentat
Eu nu am reuşit să intru la http://www.animalfans.com/forum/
- d3mmonul
- Nou venit
Scuze..
WwW.AnimalxFans.Com/Forum Try IT Know
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
adresa corecta a forumului este : http://www.animalxfans.com/forum/ (hei ! d3mmonul ! atentie ! adresa este case-sensitive !)
ce cred eu si ce rezolvare s-ar putea da: ar fi interesant de vazut daca ai copia toate fis. forumului si baza de date pe alt server ... si mi-e teama ca nu ar mai fi problemele astea deci serverul ar fi de vina si in cazul asta trebuie sa iei legatura cu cei de la Yahoo Support.
alta situatie ar fi ca nu ai setat corect caile pt imaginile asociate (avatar) dar nu cred ca asta-i problema din cauza ca sunt necazuri si la schimbarea parolei sau a altor date (cod MSN, ICQ, ...). Incearca totusi faci din nou upload la fisierele de forum (mai putin config.php) si eventual sa verifici inca o data caile pt imaginile asociate. In acest sens consulta subiectele:
- Probleme cu avataruri ...
- Problema cu avatarurile (2)
oricum tine-ne si pe noi la curent (alternativ desigur
) cu ce se mai intampla...
ce cred eu si ce rezolvare s-ar putea da: ar fi interesant de vazut daca ai copia toate fis. forumului si baza de date pe alt server ... si mi-e teama ca nu ar mai fi problemele astea deci serverul ar fi de vina si in cazul asta trebuie sa iei legatura cu cei de la Yahoo Support.
alta situatie ar fi ca nu ai setat corect caile pt imaginile asociate (avatar) dar nu cred ca asta-i problema din cauza ca sunt necazuri si la schimbarea parolei sau a altor date (cod MSN, ICQ, ...). Incearca totusi faci din nou upload la fisierele de forum (mai putin config.php) si eventual sa verifici inca o data caile pt imaginile asociate. In acest sens consulta subiectele:
- Probleme cu avataruri ...
- Problema cu avatarurile (2)
oricum tine-ne si pe noi la curent (alternativ desigur