help

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
SFINXUL
Nou venit
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

help

Mesaj de SFINXUL »

ma poate ajuta cineva sa imi spuna unde pot gasi un domeniu free care sa suporte PHP+MySQL ,ptr a putea instala phpBB ,in afara site-urilor 3x.ro si as.ro ,ptr. ca primul nu functioneaza pe email iar cea de a doua trebuie solicitat activarea de PHP+MySQL ,lucru pe care l-am facut de nenumarate ori si se pare ca cei de acolo sunt total dezintereseati de asa ceva.
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

cei de la as.ro raspund dar mai intai trebuie sa ai ceva continut pe server pt. ca ei nu mai accepta sa-ti faci cont DOAR pt. un forum sau ceva de genul acesta.

Consulta si subiectele:
viewtopic.php?t=392
viewtopic.php?t=58
viewtopic.php?t=208
SFINXUL
Nou venit
Nivel phpBB: Mediu

Raspuns

Mesaj de SFINXUL »

Nu am cerut acolo activarea serviciilor doar pentru acest forum ,ci le-am spus ca ceea ce lucrez eu o fac doar in php :) ,sa speram ca o sa imi raspunda pana la urma eu voi insista ,si apropo forumul phpBB este cel mai bun si din puct de vedere tehnic cat si al design-ului. Problemele apar la instalarea lui doar atunci cand nu ne pricepem sau exista ceva care nu stim. :)
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux

Re: Raspuns

Mesaj de bogdan »

SFINXUL scrie:Nu am cerut acolo activarea serviciilor doar pentru acest forum ,ci le-am spus ca ceea ce lucrez eu o fac doar in php :)
ok... asigura-te ca inainte de a-i intreba/ruga din noi ai pus ceva fisiere in contul tau (pe server-ul lor) - in afara de fisierele pentru forumul phpBB ... desigur :lol:
SFINXUL scrie:apropo forumul phpBB este cel mai bun si din puct de vedere tehnic cat si al design-ului. Problemele apar la instalarea lui doar atunci cand nu ne pricepem sau exista ceva care nu stim. :)
pentru asta suntem noi aici :wink:
mihaitza
Fost coleg
Versiune: 3.0.5

Mesaj de mihaitza »

Subiectul principal care tratează această problemă şi în care sunteţi cu toţii invitaţi să participaţi este acesta.
Închis

Înapoi la “Diverse”