help
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- SFINXUL
- Nou venit
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
help
ma poate ajuta cineva sa imi spuna unde pot gasi un domeniu free care sa suporte PHP+MySQL ,ptr a putea instala phpBB ,in afara site-urilor 3x.ro si as.ro ,ptr. ca primul nu functioneaza pe email iar cea de a doua trebuie solicitat activarea de PHP+MySQL ,lucru pe care l-am facut de nenumarate ori si se pare ca cei de acolo sunt total dezintereseati de asa ceva.
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
cei de la as.ro raspund dar mai intai trebuie sa ai ceva continut pe server pt. ca ei nu mai accepta sa-ti faci cont DOAR pt. un forum sau ceva de genul acesta.
Consulta si subiectele:
viewtopic.php?t=392
viewtopic.php?t=58
viewtopic.php?t=208
Consulta si subiectele:
viewtopic.php?t=392
viewtopic.php?t=58
viewtopic.php?t=208
- SFINXUL
- Nou venit
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Raspuns
Nu am cerut acolo activarea serviciilor doar pentru acest forum ,ci le-am spus ca ceea ce lucrez eu o fac doar in php
,sa speram ca o sa imi raspunda pana la urma eu voi insista ,si apropo forumul phpBB este cel mai bun si din puct de vedere tehnic cat si al design-ului. Problemele apar la instalarea lui doar atunci cand nu ne pricepem sau exista ceva care nu stim.

- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Re: Raspuns
ok... asigura-te ca inainte de a-i intreba/ruga din noi ai pus ceva fisiere in contul tau (pe server-ul lor) - in afara de fisierele pentru forumul phpBB ... desigurSFINXUL scrie:Nu am cerut acolo activarea serviciilor doar pentru acest forum ,ci le-am spus ca ceea ce lucrez eu o fac doar in php![]()

pentru asta suntem noi aiciSFINXUL scrie:apropo forumul phpBB este cel mai bun si din puct de vedere tehnic cat si al design-ului. Problemele apar la instalarea lui doar atunci cand nu ne pricepem sau exista ceva care nu stim.