Furt
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Am si eu o intrebare. Sunt diletant in acest domeniu.
So...
Daca am cont de simplu user pe un forum, poate cineva sa-mi stearga si userul si absolut toate mesajele (peste 1400) in maxim 2 ore? Mi s-a intamplat ca in acest interval de timp, de pe forumul respectiv, sa fiu singurul user sters si cu toate mesajele diparute.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
So...
Daca am cont de simplu user pe un forum, poate cineva sa-mi stearga si userul si absolut toate mesajele (peste 1400) in maxim 2 ore? Mi s-a intamplat ca in acest interval de timp, de pe forumul respectiv, sa fiu singurul user sters si cu toate mesajele diparute.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Si cine poate face asta? adminul sau moderatorul?
Exista cumva posibilitatea de a se intampla asta de la sine in urma "caderii temporare a forumului" ? Adica, din 7700 de useri, sa mi se intample numai mie asta?
Intreb pentru ca si adminul si moderatorul neaga ca ar fi facut ei asta.
Exista cumva posibilitatea de a se intampla asta de la sine in urma "caderii temporare a forumului" ? Adica, din 7700 de useri, sa mi se intample numai mie asta?
Intreb pentru ca si adminul si moderatorul neaga ca ar fi facut ei asta.
Ultima oară modificat 21-Feb-2006, 23:10:48 de către Nemo, modificat 1 dată în total.
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
In mod standard doar adminii au acces in panoul administratorului dar prin instalarea unor MOD-uri acestia pot da acces si moderatorilor.seelview scrie:De obicei adminul, dar exista cazuri in care adminii mai dau astfel de permisiuni moderatorilor.
Acum k ti-am raspuns la intrebari, raspunde si tu la una, pe ce forum s-a intamplat asta?
Sau de ce nu ... ar putea sa fie si cineva care are acces la baza de date.
Orice e posibil.