totusi nu reusesc sa ma loghez, te rog intra aici http://xcite.3x.ro/ shi incearaca sa te inscrii shi sa postezi ceva plzz
am intrat jos la linkul "panoul administratorului" si nu se vede nimik decat alb...
Cum creez baza de date pentru forum ?
- danielt
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Re: re
Problema este urmatoarea: pe serverul 3x.ro nu sunt acceptate pagini web in frameuri. Panoul administratorului este in frameuri si din acest motiv pagina este "goala". Pentru a "pacali" acest obstacol trebuie folosit browserul Mozilla (sub Linux) sau Netscape (sub Windows). Sau incearca: http://xcite.3x.ro/xcite/admin/index.php?pane=left , banuiesc ca in http://xcite.3x.ro/xcite/ se afla instalat forumul.Agentu007 scrie:totusi nu reusesc sa ma loghez, te rog intra aici http://xcite.3x.ro/ shi incearaca sa te inscrii shi sa postezi ceva plzz
am intrat jos la linkul "panoul administratorului" si nu se vede nimik decat alb...
re
ok mersi am reusit sa intru in panoul de administrare cu Netscape , dar mai exista o problema cand vreau sa ma inregistre si la autentificare.
el imi da o eroare la inregistrare dar defapt cand dau BACK userul este inregistrat ce pot sa fac pt a inlatura aceasta eroare???
te rog totusi intra putin pe acest forum pt a vedea despre ce e vorba...
sper ca nu te stresez prea tare...
a si inca ceva am intrat la administrator si scrie cam asa:
"Configurările pentru cookie Aceste detalii definesc cum sunt cookie-urile trimise către browser-ele utilizatorilor. În cele mai multe cazuri valorile standard pentru setările cookie-urilor ar trebui să fie suficiente dar dacă trebuie să le schimbaţi aveţi mare grijă, setările incorecte pot împiedica utilizatorii să se autentifice"
tocmai asta e si problema mea la autentificare si inregistrare! Cum trebuie sa setez alea la cookie?? imi trebuie cumva vreun script??
el imi da o eroare la inregistrare dar defapt cand dau BACK userul este inregistrat ce pot sa fac pt a inlatura aceasta eroare???
te rog totusi intra putin pe acest forum pt a vedea despre ce e vorba...
sper ca nu te stresez prea tare...

a si inca ceva am intrat la administrator si scrie cam asa:
"Configurările pentru cookie Aceste detalii definesc cum sunt cookie-urile trimise către browser-ele utilizatorilor. În cele mai multe cazuri valorile standard pentru setările cookie-urilor ar trebui să fie suficiente dar dacă trebuie să le schimbaţi aveţi mare grijă, setările incorecte pot împiedica utilizatorii să se autentifice"
tocmai asta e si problema mea la autentificare si inregistrare! Cum trebuie sa setez alea la cookie?? imi trebuie cumva vreun script??
- danielt
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Nivel phpBB: Mediu
In Configurare generala verifica campurile:ok mersi am reusit sa intru in panoul de administrare cu Netscape , dar mai exista o problema cand vreau sa ma inregistre si la autentificare.
- Numele domeniului: xcite.3x.ro
- Calea script-ului: /xcite/
Daca aceste cai sunt corecte nu ar trebui sa ai probleme.
Completeaza asa:Agentu007 scrie: Cum trebuie sa setez alea la cookie??
- la Domeniul pentru cookie lasa spatiul gol
- la Numele pentru cookie scrie: phpbb2mysql
astfel ar trebui sa nu fie probleme la autentificare.
am reusit !!!
sant extrem de fericit! in sfarsit am reusit si eu sal instalez fara probleme si fara erori. Iti multumesc enorm pt. sprijinul acordat si esti bine venit pe http://xcite.3x.ro
:(
mai am o intrebare se poate remedia problema asta???
asta fiind o incercate de trimitere catre toti utilizatorii inscrisi
Failed sending email :: PHP ::
DEBUG MODE
Line : 234
File : /home/hosting/xcite/xcite/includes/emailer.php
aa si se pot uploada avataruri si cum fac sa-mi apara???
DEBUG MODE
aa si se pot uploada avataruri si cum fac sa-mi apara???
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Experimentat
putin efort nu ar strica ... trebuia totusi sa folosesti formularul de cautare si ai fi gasit raspunsul la intrebarile tale....
[ KB ] Instalarea forumului pe serverul 3x.ro
Cum pot sa incarc imaginile in galeria pt avatar?
Problema cu trimiterea de mailuriAgentu007 scrie:mai am o intrebare se poate remedia problema asta???
DEBUG MODE
[ KB ] Instalarea forumului pe serverul 3x.ro
Problema cu avatarurile (2)Agentu007 scrie: aa si se pot uploada avataruri si cum fac sa-mi apara???
Cum pot sa incarc imaginile in galeria pt avatar?