Important e ca a reusit sa il faca in acel fel (nu plagierea)mjr scrie:hai ca-i taremai vezi si din astea
deci cunostinta ta este razmad al carui forum muncit seamana mult prea mult cu http://www.pcforum.ro/ .... interesant.pushtyu scrie:...uite cum arata un icgstaion modificat aici, nu vreau sa-i fac reclama ca e o cunostinta dar chiar s-a straduit baiaul asta sa modifice...
DForum
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- pushtyu
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
- seelview
- Fost coleg
- Versiune: 3.x
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
Prin ce ?pushtyu scrie:Si intr-un final cu ce se aseamna forumul lui seelview cu a lui razmad?
1. In loc de Noutati, a pus Stiri (lucru pe care eu il am pe langa Noutati, plus ca am ce stiri sa pun).
2. Toate forumurile din aceasta comunitate care au si At-a-glance instalat, folosesc la bullet caractere normale... numai aici foloseste imagini, imaginile mele.
3. Cum am spus si in alta parte... eu am fost singurul care a fost cu initiativa Faza zilei (poza zilei), si se pare ca sunt si singurul cu succes (in ceea ce priveste scriptul folosit, care este autentic)
4. In tabela de jos a forumului cu informatiile generale... totul este aranjat FIX FIX ca la mine, iconitele sunt luate de la mine, pana si Legenda culori: luata de la mine.
5. Iconitele de la mesaje noi etc de la mine
6. In lista forumurilor Subiecte: 1 Mesaje: 5 apare una sub alta nu in doua coloane separate.
7. Iconita de la ultimul mesaj, ati ghicit de la mine.
8. in Viewforum autorul topicurilor, apare sub titlu, fix ca la mine (iar nu are nimeni asa ceva pe un forum)
9. Tot in viewforum.php tabela cu moderatori, data etc (eu am mai multe) este pusa jos.
Ma opresc sau continui?... sunt gelos... nush cum de nu mi-a trecut prin cap sa fac si eu asa.
aha ms mult seelview pentru ca mi-ai zis modul prorpiu (inspiratie ) abordat de prietenul lui, dar totushi cum as putea gasi si eu ceva asemanator, adik nu asemanator ca atunci e ca si cum as lua de la el, dar as vrea sa il pot face sa arate dak se poate in pareta stanga niste stiri, o sectiune ceva de genul bancul zilei" si dak se poate si niste noutati, dar astea sa apara langa forum.se poate sau stiti de unde pot gasi ceva asemanator?
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
mjr ... dar te-am contrazis eu in privinta asemanari??? DA RECUNOSC SUS SI TARE CA SEAMANA ... si lumea poate sa spune ce vrea sa spuna ... in primul rand nu am folosit icgstation .... chiar daca arata ca pcforum eu am muncit sa-l fac sa arate asa .... puteti sa ma criticati sa ma acuzati, e parerea voastra si eu vi-o respect