tot despre mutarea forumului de pe un server pe altul
tot despre mutarea forumului de pe un server pe altul
stiu ca s-a mai scris si in alte posturi despre aceasta problema ... le-am citit .. dar a trebuit sa scriu in alt topic ca sa pot da erorile ce-mi apar ...
deci ...
am forumul pe serverul 1 ... am dat "Salvează (copie de siguranţă) doar datele" ... apoi pe serverul 2 am dat restaurare baza de date ... dupa care mi-a dat eroarea:Eroare generală
Error importing backup file
DEBUG MODE
SQL Error : 1062 Duplicate entry '1' for key 1
INSERT INTO phpbb_categories (cat_id, cat_title, cat_order) VALUES('1', 'Undernet', '10')
Line : 980
File : /home/sites/site1/users/mainet/web/forum/admin/admin_db_utilities.php
din cate observ este vorba de ceva duplicat ... dar cam atat. Sper sa ma puteti ajuta ....
deci ...
am forumul pe serverul 1 ... am dat "Salvează (copie de siguranţă) doar datele" ... apoi pe serverul 2 am dat restaurare baza de date ... dupa care mi-a dat eroarea:Eroare generală
DEBUG MODE
INSERT INTO phpbb_categories (cat_id, cat_title, cat_order) VALUES('1', 'Undernet', '10')
din cate observ este vorba de ceva duplicat ... dar cam atat. Sper sa ma puteti ajuta ....
- danielt
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Re: tot despre mutarea forumului de pe un server pe altul
Aceasta eroare apare daca se face backup doar la datele din baza de date si apoi se incearca o restaurare clasica. Pentru ca restaurarea sa decurga okay trebuie sa faci un backup complet, ce va contine si structura bazei de date, astfel la restaurare se sterg vechile tabele (cele existente) si se adauga noile tabele (cele salvate).Alaio scrie:am forumul pe serverul 1 ... am dat "Salvează (copie de siguranţă) doar datele" ... apoi pe serverul 2 am dat restaurare baza de date ... dupa care mi-a dat eroarea:Eroare generală
DEBUG MODE
Daca totusi vrei sa utilizezi fisierul de backup existent, ce contine doar datele, va trebui sa folosesti un tools ma complex cum ar fi PhpMyAdmin.
Re: tot despre mutarea forumului de pe un server pe altul
asa am facut prima oara ... totul a mers bine la restaurare ... cand accesam adresa noului forum era bine ... doar ca atunci cand ma logam ma ducea pe vechiul server ... lucru care cred ca nu trebuia sa se intampledanielt scrie: Aceasta eroare apare daca se face backup doar la datele din baza de date si apoi se incearca o restaurare clasica. Pentru ca restaurarea sa decurga okay trebuie sa faci un backup complet, ce va contine si structura bazei de date, astfel la restaurare se sterg vechile tabele (cele existente) si se adauga noile tabele (cele salvate).

Ultima oară modificat 06-Oct-2003, 15:57:13 de către Alaio, modificat 1 dată în total.
- danielt
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Poti modifica setarile in doua feluri:
1. scrii manual calea spre Panoul Administratorului, dupa autentificare, ceva de genul: http://www.domeniu.ro/admin/index.php si acolo faci modificarile dorite
2. acesezi baza de date, cauti tabela: phpbb_config si acolo cauti campurile: server_name si script_path pe cale le editezi si le modifici corespunzator
1. scrii manual calea spre Panoul Administratorului, dupa autentificare, ceva de genul: http://www.domeniu.ro/admin/index.php si acolo faci modificarile dorite
2. acesezi baza de date, cauti tabela: phpbb_config si acolo cauti campurile: server_name si script_path pe cale le editezi si le modifici corespunzator