Vizualizare modificări mesaje în forum
- cristi24
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Vizualizare modificări mesaje în forum
Cum pot să văd un utilizator al forumului meu phpbb ce mesaje a modificat?
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Re: Vizualizare modificări mesaje în forum
Pai daca e un simplu utilizator, nu si le poate modifica decat pe ale lui si asta va scrie in mesaj jos "Ultima modificare...".cristi24 scrie:Cum pot să văd un utilizator al forumului meu phpbb ce mesaje a modificat?
Re: Vizualizare modificări mesaje în forum
Eu tocmai asta vreau: sa NU-mi afiseze textul "Ultima modificare..." la fiecare mesaj; macar la administrator daca nu se poate face pentru fiecare utilizator in parte. Se poate scoate acest text cu ajutorul setarilor din panoul de administrare?flowers scrie:Pai daca e un simplu utilizator, nu si le poate modifica decat pe ale lui si asta va scrie in mesaj jos "Ultima modificare...".cristi24 scrie:Cum pot să văd un utilizator al forumului meu phpbb ce mesaje a modificat?
- seelview
- Fost coleg
- Versiune: 3.x
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
Pentru asta trebuie sa deschizi fisierul includes/function_post.php, cauta linia de cod: si o stergi, sau mai corect o comentezi, cum apare mai jos
Cod: Selectaţi tot
$edited_sql = ($mode == 'editpost' && !$post_data['last_post'] && $post_data['poster_post']) ? ", post_edit_time = $current_time, post_edit_count = post_edit_count + 1 " : "";
// $edited_sql = ($mode == 'editpost' && !$post_data['last_post'] && $post_data['poster_post']) ? ", post_edit_time = $current_time, post_edit_count = post_edit_count + 1 " : "";
Credeam ca este vreo setare negasita de mine in panou sau vreun modul de instalat, ca n-as fi vrut sa fac chestia asa "raw", insa nici o problema, ma descurc cu PHP-ul. Multumesc inca o data.
Adaugat ulterior:
Se pare ca nu are nici un efect sau are in alta parte decat unde ma asteptam eu.
Din cate am observat pe parcurs, variabilele care m-ar interesa pe mine ar fi Edited_time_total si/sau Edited_times_total care nu se afla decat in fisierul viewtopic.php respectiv language/english/lang_main.php. Momentan am setat pentru variabilele respective un string nul in fisierul lang_main.php, dar nu mi se pare o solutie eleganta. Astept sa vad o alternativa din partea ta...
Adaugat ulterior:
Se pare ca nu are nici un efect sau are in alta parte decat unde ma asteptam eu.
Din cate am observat pe parcurs, variabilele care m-ar interesa pe mine ar fi Edited_time_total si/sau Edited_times_total care nu se afla decat in fisierul viewtopic.php respectiv language/english/lang_main.php. Momentan am setat pentru variabilele respective un string nul in fisierul lang_main.php, dar nu mi se pare o solutie eleganta. Astept sa vad o alternativa din partea ta...
Nu are efectul scontat; adica chiar daca din momentul modificarii fisierului functions_post.php nu se mai adauga informatie noua in baza de date, mesajele scrise alta data (deci cele care sunt mai vechi) tot raman afisate la mesajul modificat de o persoana pe pagina din forum. Practic, pe mine ma intereseaza sa nu mai fie afisate stringurile din pagina cu mesajul forumului destinata publicului, nu ma intereseaza daca face sau nu o actualizare in baza de date.
Pe cand daca faci modificarea in fisierul lang_main.php, nu apar defel stringurile "Ultima modificare..." pentru ca variabila cu stringul ai modificat-o astfel incat sa fie vida.
Cam asta e, sper ca am fost destul de explicit...
Pe cand daca faci modificarea in fisierul lang_main.php, nu apar defel stringurile "Ultima modificare..." pentru ca variabila cu stringul ai modificat-o astfel incat sa fie vida.
Cam asta e, sper ca am fost destul de explicit...
- seelview
- Fost coleg
- Versiune: 3.x
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
Da, ai fost destul de explicit, insa nu ai zis de la inceput toata treaba. Ce ti-am dat eu impiedica sa iti mai apara de acum in colo acea linie de text cu editarea, prin oprirea inserarii in baza de date a informatiei.
Iar ca sa nu iti mai apara nici la mesajele vechi, este de ajuns sa deschizi fisierul viewtopic_body.tpl si sa stergi
Iar ca sa nu iti mai apara nici la mesajele vechi, este de ajuns sa deschizi fisierul viewtopic_body.tpl si sa stergi
{postrow.EDITED_MESSAGE}