Vizualizare modificări mesaje în forum

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
cristi24
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Vizualizare modificări mesaje în forum

Mesaj de cristi24 »

Cum pot să văd un utilizator al forumului meu phpbb ce mesaje a modificat?
flowers
AdministratorAdministrator

Re: Vizualizare modificări mesaje în forum

Mesaj de flowers »

cristi24 scrie:Cum pot să văd un utilizator al forumului meu phpbb ce mesaje a modificat?
Pai daca e un simplu utilizator, nu si le poate modifica decat pe ale lui si asta va scrie in mesaj jos "Ultima modificare...".
cristi24
Utilizator înregistrat

Mesaj de cristi24 »

Eu ma referam sa vad toti utilizatotii care au modificat.
clawzee
Nou venit

Re: Vizualizare modificări mesaje în forum

Mesaj de clawzee »

flowers scrie:
cristi24 scrie:Cum pot să văd un utilizator al forumului meu phpbb ce mesaje a modificat?
Pai daca e un simplu utilizator, nu si le poate modifica decat pe ale lui si asta va scrie in mesaj jos "Ultima modificare...".
Eu tocmai asta vreau: sa NU-mi afiseze textul "Ultima modificare..." la fiecare mesaj; macar la administrator daca nu se poate face pentru fiecare utilizator in parte. Se poate scoate acest text cu ajutorul setarilor din panoul de administrare?
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de seelview »

Pentru asta trebuie sa deschizi fisierul includes/function_post.php, cauta linia de cod:

Cod: Selectaţi tot

$edited_sql = ($mode == 'editpost' && !$post_data['last_post'] && $post_data['poster_post']) ? ", post_edit_time = $current_time, post_edit_count = post_edit_count + 1 " : "";
si o stergi, sau mai corect o comentezi, cum apare mai jos

// $edited_sql = ($mode == 'editpost' && !$post_data['last_post'] && $post_data['poster_post']) ? ", post_edit_time = $current_time, post_edit_count = post_edit_count + 1 " : "";
"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
clawzee
Nou venit

Mesaj de clawzee »

Credeam ca este vreo setare negasita de mine in panou sau vreun modul de instalat, ca n-as fi vrut sa fac chestia asa "raw", insa nici o problema, ma descurc cu PHP-ul. Multumesc inca o data.

Adaugat ulterior:
Se pare ca nu are nici un efect sau are in alta parte decat unde ma asteptam eu.

Din cate am observat pe parcurs, variabilele care m-ar interesa pe mine ar fi Edited_time_total si/sau Edited_times_total care nu se afla decat in fisierul viewtopic.php respectiv language/english/lang_main.php. Momentan am setat pentru variabilele respective un string nul in fisierul lang_main.php, dar nu mi se pare o solutie eleganta. Astept sa vad o alternativa din partea ta...
clawzee
Nou venit

Mesaj de clawzee »

Ei?
seelview
Fost coleg

Mesaj de seelview »

clawzee scrie:Se pare ca nu are nici un efect sau are in alta parte decat unde ma asteptam eu.
Detaliaza.
Codul scris de mine impiedica sa mai adauge in baza de date informatii legate de editarea unui post.
Deci unde nu are efect ?
clawzee
Nou venit

Mesaj de clawzee »

Nu are efectul scontat; adica chiar daca din momentul modificarii fisierului functions_post.php nu se mai adauga informatie noua in baza de date, mesajele scrise alta data (deci cele care sunt mai vechi) tot raman afisate la mesajul modificat de o persoana pe pagina din forum. Practic, pe mine ma intereseaza sa nu mai fie afisate stringurile din pagina cu mesajul forumului destinata publicului, nu ma intereseaza daca face sau nu o actualizare in baza de date.

Pe cand daca faci modificarea in fisierul lang_main.php, nu apar defel stringurile "Ultima modificare..." pentru ca variabila cu stringul ai modificat-o astfel incat sa fie vida.

Cam asta e, sper ca am fost destul de explicit...
seelview
Fost coleg

Mesaj de seelview »

Da, ai fost destul de explicit, insa nu ai zis de la inceput toata treaba. Ce ti-am dat eu impiedica sa iti mai apara de acum in colo acea linie de text cu editarea, prin oprirea inserarii in baza de date a informatiei.

Iar ca sa nu iti mai apara nici la mesajele vechi, este de ajuns sa deschizi fisierul viewtopic_body.tpl si sa stergi

{postrow.EDITED_MESSAGE}
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”