default avatar

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
Închis
cip
Utilizator înregistrat

default avatar

Mesaj de cip »

am sa dau un quote, pentru ca am postat acceasi problema si pe forumul de pe xhost.ro numai ca.. inca nu mi s-a raspuns :? si cum eu sunt in graba.. :oops:
cip scrie:So, intentia mea este sa instalez, pe forum, o modificare, numita default_avatar, destul de populara. Totul este simplu si usor, trebuie modificate cateva fisiere.. si pasii sunt destul de expliciti. Dau si un exemplu, cu toate ca sunt sigur ca stiti.. dar ma ajuta in ce vreau sa spun in cele ce urmeaza:
#
#-----[ OPEN ]------------------------------------------
#
admin/admin_board.php

#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#
$disable_board_no = ( !$new['board_disable'] ) ? "checked="checked"" : "";

#
#-----[ AFTER, ADD ]------------------------------------------
#
// Default avatar MOD, By Manipe (Begin)
$default_avatar_guests = ($new['default_avatar_set'] == '0') ? "checked="checked"" : "";
$default_avatar_users = ($new['default_avatar_set'] == '1') ? "checked="checked"" : "";
$default_avatar_both = ($new['default_avatar_set'] == '2') ? "checked="checked"" : "";
$default_avatar_none = ($new['default_avatar_set'] == '3') ? "checked="checked"" : "";
// Default avatar MOD, By Manipe (End)
Ce ma incurca pe mine e ca, inainte de modificarea tuturor aceste fisiere (vreo 5 la numar) apare o secventa de genul:
#
#-----[ SQL ]------------------------------------------
#
INSERT INTO phpbb_config(config_name, config_value) VALUES ('default_avatar_guests_url', '');
INSERT INTO phpbb_config(config_name, config_value) VALUES ('default_avatar_users_url', '');
INSERT INTO phpbb_config(config_name, config_value) VALUES ('default_avatar_set', '3');
Si aici am ramas putin.. blocat :oops: banuiesc ca trebuie sa lucrez cu baza de date, ceea ce pricep mai putin.. m-am logat pe cont, am intrat cu PhpMyAdmin, am gasit pe acolo, in stanga, printre alte linkuri, si php_config, si-mi apar printre altele si field-urile config_name si config_value, dar.. nu stiu ce anume sa modific, mi-e frica sa nu fac vreo prostie.. ma puteti ajuta cumva?
what about you? :P
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de flowers »

Intai fa-ti backup la tabele.
Apesi pe butonul SQL de sus si si introduci comenzile in dreptunghiul ala mare si le rulezi.
INSERT INTO phpbb_config(config_name, config_value) VALUES ('default_avatar_guests_url', '');
INSERT INTO phpbb_config(config_name, config_value) VALUES ('default_avatar_users_url', '');
INSERT INTO phpbb_config(config_name, config_value) VALUES ('default_avatar_set', '3');
Shumi
Utilizator înregistrat

Mesaj de Shumi »

Salut la toti.
Am si eu o problema cu acest MOD(Default avatar).
I`am facut tot ce trebuie, inclusiv actualizat baza de date, iar cand intru in ACP imi zice asta:

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/www/free/uv.ro/vtuning.uv.ro/forum/admin/admin_users.php on line 720

La linia 720 in admin_users am asta:

WHERE user_id = $user_id";

Iar la linia 719 am asta:

SET " . $username_sql . $passwd_sql . "user_email = '" . str_replace("\'", "''", $email) . "', user_icq = '" . str_replace("\'", "''", $icq) . "', user_website = '" . str_replace("\'", "''", $website) . "', user_occ = '" . str_replace("\'", "''", $occupation) . "', user_from = '" . str_replace("\'", "''", $location) . "', user_interests = '" . str_replace("\'", "''", $interests) . "', user_birthday='$birthday', user_next_birthday_greeting=$next_birthday_greeting, user_sig = '" . str_replace("\'", "''", $signature) . "', user_viewemail = $viewemail, user_aim = '" . str_replace("\'", "''", $aim) . "', user_yim = '" . str_replace("\'", "''", $yim) . "', user_msnm = '" . str_replace("\'", "''", $msn) . "', user_attachsig = $attachsig, user_sig_bbcode_uid = '$signature_bbcode_uid', user_allowsmile = $allowsmilies, user_allowhtml = $allowhtml, user_allowavatar = $user_allowavatar, user_allowbbcode = $allowbbcode, user_allow_viewonline = $allowviewonline, user_notify = $notifyreply, user_allow_pm = $user_allowpm, user_notify_pm = $notifypm, user_popup_pm = $popuppm, user_lang = '" . str_replace("\'", "''", $user_lang) . "', user_style = $user_style, user_timezone = $user_timezone, user_dateformat = '" . str_replace("\'", "''", $user_dateformat) . "', user_active = $user_status, user_rank = $user_rank" . $avatar_sql . ", user_allowdefaultavatar = $allowdefaultavatar . "

Ma poate ajuta careva va rog? forumul este vtuning.uv.ro , dar nu cred ca ajuta asta.
Shumi.
roadiro
Utilizator înregistrat

Mesaj de roadiro »

liniile 718-720 trebuie sa aiba forma:
$SQL..........
SET.........
Where......
aceata secveta inlocuieste cu ajutorul copy/paste cu secventa de mai jos
$sql = "UPDATE " . USERS_TABLE . "
SET " . $username_sql . $passwd_sql . "user_email = '" . str_replace("\'", "''", $email) . "', user_birthday = " . sprintf('%02d%02d%04d',$bday_month,$bday_day,$bday_year) . ", user_icq = '" . str_replace("\'", "''", $icq) . "', user_website = '" . str_replace("\'", "''", $website) . "', user_occ = '" . str_replace("\'", "''", $occupation) . "', user_from = '" . str_replace("\'", "''", $location) . "', user_interests = '" . str_replace("\'", "''", $interests) . "', user_sig = '" . str_replace("\'", "''", $signature) . "', user_viewemail = $viewemail, user_aim = '" . str_replace("\'", "''", $aim) . "', user_yim = '" . str_replace("\'", "''", $yim) . "', user_msnm = '" . str_replace("\'", "''", $msn) . "', user_attachsig = $attachsig, user_sig_bbcode_uid = '$signature_bbcode_uid', user_allowsmile = $allowsmilies, user_allowhtml = $allowhtml, user_allowavatar = $user_allowavatar, user_allowbbcode = $allowbbcode, user_allow_viewonline = $allowviewonline, user_notify = $notifyreply, user_allow_pm = $user_allowpm, user_notify_pm = $notifypm, games_block_pm = $games_block_pm, user_popup_pm = $popuppm, user_lang = '" . str_replace("\'", "''", $user_lang) . "', user_style = $user_style, user_timezone = $user_timezone, user_dateformat = '" . str_replace("\'", "''", $user_dateformat) . "', user_active = $user_status, user_rank = $user_rank" . $avatar_sql . ", user_allowdefaultavatar = $allowdefaultavatar
WHERE user_id = $user_id";
greseala ta este aici
user_allowdefaultavatar = $allowdefaultavatar . "
Shumi
Utilizator înregistrat

Mesaj de Shumi »

Ms roadiro, dar problema s`a rezolvat. Thx to Aliniuz.
Shumi.
Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”