am sa dau un quote, pentru ca am postat acceasi problema si pe forumul de pe xhost.ro numai ca.. inca nu mi s-a raspuns si cum eu sunt in graba..
cip scrie:So, intentia mea este sa instalez, pe forum, o modificare, numita default_avatar, destul de populara. Totul este simplu si usor, trebuie modificate cateva fisiere.. si pasii sunt destul de expliciti. Dau si un exemplu, cu toate ca sunt sigur ca stiti.. dar ma ajuta in ce vreau sa spun in cele ce urmeaza:
#
#-----[ OPEN ]------------------------------------------
#
admin/admin_board.php
Ce ma incurca pe mine e ca, inainte de modificarea tuturor aceste fisiere (vreo 5 la numar) apare o secventa de genul:
#
#-----[ SQL ]------------------------------------------
#
INSERT INTO phpbb_config(config_name, config_value) VALUES ('default_avatar_guests_url', '');
INSERT INTO phpbb_config(config_name, config_value) VALUES ('default_avatar_users_url', '');
INSERT INTO phpbb_config(config_name, config_value) VALUES ('default_avatar_set', '3');
Si aici am ramas putin.. blocat banuiesc ca trebuie sa lucrez cu baza de date, ceea ce pricep mai putin.. m-am logat pe cont, am intrat cu PhpMyAdmin, am gasit pe acolo, in stanga, printre alte linkuri, si php_config, si-mi apar printre altele si field-urile config_name si config_value, dar.. nu stiu ce anume sa modific, mi-e frica sa nu fac vreo prostie.. ma puteti ajuta cumva?
Salut la toti.
Am si eu o problema cu acest MOD(Default avatar).
I`am facut tot ce trebuie, inclusiv actualizat baza de date, iar cand intru in ACP imi zice asta:
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/www/free/uv.ro/vtuning.uv.ro/forum/admin/admin_users.php on line 720