Diverse

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
basty_goofy
Nou venit
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Diverse

Mesaj de basty_goofy »

Buna ziua tuturor, hello phpbb community!

Am si eu niste intrebari. De curand am instalat un forum phpbb, de pe situl oficial, ultima versiune.

1)Daca dau refresh sau inchid tabul cu forumul, "uita" ca m-am inregistrat

2)Am instalat MOD-ul pin care pot scrie un text sau cod HTML in header, dar nu apare nimic la Configurare.

3)Am instalat pachetul de limba romana, dar traduce doar forumul in sine, nu si Panoul Administratorului.

Thanks in advance!!
gmzionic
Utilizator înregistrat

Mesaj de gmzionic »

1) Admin CP > General > Configuration > si trebuie sa ai ce va legat de timpul sesiunii > default e 3600 seconds
2) verifica pasii de instalare, se poate sa fi uitat sa editezi template-ul pentru admin.
3)lang_main pt forum, lang_admin pt admin
basty_goofy
Nou venit

Mesaj de basty_goofy »

thanks a lot... Acum nu stiu ce sa fac... am urmat indeaproape pasii la MOD-ul cu header-ul... O sa incerc din nou. Thanks anyway!
gmzionic
Utilizator înregistrat

Mesaj de gmzionic »

trimite un paste cu codul din MOD, de instalare. Ma conving despre ce e vorba, si iti zic. Esti sigur ca trebuie sa apara in Configurare?
oricum, daca in instructiuni iti zice sa deschizi un fisier aflat in templates/subSilver-(sau_ce_ai_tu)/admin/... atunci e in regula.. incearca sa cauti in Admin CP mai multe optinui, nu neaparat la Configurare Generala, ci chiar mai jos, pe la Stiluri/Teme. Daca nu era nici o instructiune de a modifica un fisier .tpl din din folderul de mai sus, inseamna ca nu poti modifica in ACP. Eu nu stiu MOD-ul, de aia zic ca m-ar ajuta daca ai da un paste la instructiunile de instalare, sau un readme, orice
basty_goofy
Nou venit

Mesaj de basty_goofy »

In MOD trebuia sa modific vreo doua fisiere TPL.
gmzionic
Utilizator înregistrat

Mesaj de gmzionic »

pai si nu le-ai modificat??? modifica ce ai in admin/ si ai grija ca tema pe care o modifici sa fie tema in care este si ACP-ul ...
basty_goofy
Nou venit

Mesaj de basty_goofy »

Pai normal ca le-am modificat. Dar oricum lasa, ca reinstalez forumul si mai incerc cu alte MOD-uri. Multumesc oricum pt ajutorul acordat!
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”