Buna ziua tuturor, hello phpbb community!
Am si eu niste intrebari. De curand am instalat un forum phpbb, de pe situl oficial, ultima versiune.
1)Daca dau refresh sau inchid tabul cu forumul, "uita" ca m-am inregistrat
2)Am instalat MOD-ul pin care pot scrie un text sau cod HTML in header, dar nu apare nimic la Configurare.
3)Am instalat pachetul de limba romana, dar traduce doar forumul in sine, nu si Panoul Administratorului.
Thanks in advance!!
Diverse
-
- Nou venit
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
-
- Nou venit
- gmzionic
- Utilizator înregistrat
trimite un paste cu codul din MOD, de instalare. Ma conving despre ce e vorba, si iti zic. Esti sigur ca trebuie sa apara in Configurare?
oricum, daca in instructiuni iti zice sa deschizi un fisier aflat in templates/subSilver-(sau_ce_ai_tu)/admin/... atunci e in regula.. incearca sa cauti in Admin CP mai multe optinui, nu neaparat la Configurare Generala, ci chiar mai jos, pe la Stiluri/Teme. Daca nu era nici o instructiune de a modifica un fisier .tpl din din folderul de mai sus, inseamna ca nu poti modifica in ACP. Eu nu stiu MOD-ul, de aia zic ca m-ar ajuta daca ai da un paste la instructiunile de instalare, sau un readme, orice
oricum, daca in instructiuni iti zice sa deschizi un fisier aflat in templates/subSilver-(sau_ce_ai_tu)/admin/... atunci e in regula.. incearca sa cauti in Admin CP mai multe optinui, nu neaparat la Configurare Generala, ci chiar mai jos, pe la Stiluri/Teme. Daca nu era nici o instructiune de a modifica un fisier .tpl din din folderul de mai sus, inseamna ca nu poti modifica in ACP. Eu nu stiu MOD-ul, de aia zic ca m-ar ajuta daca ai da un paste la instructiunile de instalare, sau un readme, orice
-
- Nou venit
-
- Nou venit