phpBB : Critical Error

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de flowers »

Trebuia sa stii ca inainte de a face o MODificare, se face backup, inclusiv la baza de date. Si testele le faci pe un forum de teste, nu pe un forum live.
Acuma ai intrat in troubleshooting. Reinstaleaza forumul si vezi ce poti insera din baza de date veche in cea noua fara erori. S-ar putea sa poti recupera userii, mesajele, topicurile etc Bafta !
Leocupy
Utilizator înregistrat

Mesaj de Leocupy »

Eu am un backup facut dar nu stiu daca e bun (e o fila phpbb_db_backup - .sql file) Daca asta trebuie sa fie , atunci habar nu am cum sa "activez" backup asta! E ok? Asta ar trebuii sa fie? Daca da, ce trebuie sa fac cu el ?!?
Leocupy
Utilizator înregistrat

Mesaj de Leocupy »

Am rezolvat problema, poti intra pe forum insa nu se poate citi posturile ! Zice cama asa cin dai sa intri pe un mesaj (oarecare): Could not obtain ranks information.
DEBUG MODE
SQL Error : 1146 Table 'leocupy.phpbb_ranks' doesn't exist
SELECT * FROM phpbb_ranks ORDER BY rank_special, rank_min
Line : 455
File : viewtopic.php
Acum iar sunt in ceata! Ma poate ajuta cineva in problema asta? PS am facut si un forum test ca sa nu mai umblu la asta,dar pina sa imi trebuiasac acela trebuie sal "repar" pe asta!!!
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”