Poza la categorie sau forum
- Aliniuz
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Incearca MOD-ul Forum Icon with ACP Control . Un demo de functionare poti vedea pe forumul din semnatura .fakira scrie:Ma chinui de cca 2 sapt sa pun si eu minuneaua asta de MOD, Categories & Forum Icon. Am citit tot ce s-a scris in acest forum, am repetat de zeci de ori pasii din tutorial.... nu stiu unde gresesc. Nu mai stiu ce sa fac, decat sa va rog sa se ofere cineva sa faca alaturi de mine pas cu pas acest install. Sigur tutorialul este corect? Nu mai stiu ce sa cred
- Gaby Stan
- Utilizator înregistrat
si eu la modul Forum Icon with ACP Control am urma toarea eroare cand vreau sa pun imaginea din ACP
Prima imagine e deformarea si a doua e normal

Ok ...aici am pus continutul fisierului index_body.tpl intr-un fisier txt.
De mentionat ca stilul ce il folosesc este facut de eXtremepixels
Cine are timp.. sa traga o privire sa vada despre ce e vorba ...as ramane recunoscator...ma-m chinuit doua ore dar degeaba
...iar a doua problema este in index_body.tpl cum adaug modificarea respectiva apare deformariDEBUG MODE
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ''forum/images/reguli.jpg, prune_enable = 0 WHERE forum_id = 1' at line 2
UPDATE phpbb2_forums SET forum_name = 'Regulament forum', cat_id = 3, forum_desc = 'Asta este.... avem si reguli.', forum_status = 1, forum_icon = 'forum/images/reguli.jpg, prune_enable = 0 WHERE forum_id = 1
Line : 445
File : admin_forums.php
Prima imagine e deformarea si a doua e normal

Ok ...aici am pus continutul fisierului index_body.tpl intr-un fisier txt.
De mentionat ca stilul ce il folosesc este facut de eXtremepixels
Cine are timp.. sa traga o privire sa vada despre ce e vorba ...as ramane recunoscator...ma-m chinuit doua ore dar degeaba
HTCGuide.net (forum)
- Aliniuz
- Fost coleg
Ti-am editat eu index_body-ul pentru a-ti aparea cum doresti .
Link : http://www.galatiforum.com/files/phpBB. ... x_body.txt .
Cat despre admin_forums.php , posteaza si cu el o versiune text ca sa te pot ajuta si acolo .
PS. Pune si tu copyright phpBB.ro pana sa vada un moderator sau un admin topicul si sa-l inchida
.
Link : http://www.galatiforum.com/files/phpBB. ... x_body.txt .
Cat despre admin_forums.php , posteaza si cu el o versiune text ca sa te pot ajuta si acolo .
PS. Pune si tu copyright phpBB.ro pana sa vada un moderator sau un admin topicul si sa-l inchida

Ultima oară modificat 28-Noi-2006, 11:23:33 de către Aliniuz, modificat 1 dată în total.
- Gaby Stan
- Utilizator înregistrat
Este...intra pe adresa e in siqnature...si uitate in dreapta jos....exact pe bara e unde apare butonul Top ...chiar postasem pe tema asta intr-un topic zilele trecute
...uite aici si celalalt fisier.Merci odata 
Later
Ai sters fisierul ca nici nu am apucat sa-l iau ? Da Requested object was not found

Later
Ai sters fisierul ca nici nu am apucat sa-l iau ? Da Requested object was not found

Ultima oară modificat 28-Noi-2006, 11:15:56 de către Gaby Stan, modificat 1 dată în total.
HTCGuide.net (forum)
- Aliniuz
- Fost coleg
Scuzele mele , am scris linkul gresit , era index_body.txt insa am editat postul si il poti downloada .
Iata si varianta text a fisierului admin_forums.php modificata corect .
http://www.galatiforum.com/files/phpBB. ... forums.txt
Iata si varianta text a fisierului admin_forums.php modificata corect .
http://www.galatiforum.com/files/phpBB. ... forums.txt
- Gaby Stan
- Utilizator înregistrat
Aliniuz pune-le intr-un fisier rtf...cum le-am pus eu ...am dat copy paste la index_body ...si i-mi arata doar bannerul de sus si copyright in rest nimic
HTCGuide.net (forum)