Am priceput care e neclaritatea , nu stii ce sa faci cu acel MOD , cu ce se mananca, cum se instaleaza .
Citeste acest tutorial : kb.php?mode=article&k=86 , si vei vedea cat de simplu e .
Poza la categorie sau forum
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Ma rog cum zici u ! Dar mai e o problema ...cu termenii tehnici in limba engleza si poate nu toti sunt asa inteligenti ca sa le fie"atit de usor"! Pote, si nu poate..sigur daca am fi avut toti tutoriale in limba romina ,pe cuvintul meu , cred ca acest forum era ceva mai PUSTIU! Gindeste-te putin si o sa descoperi ca nu pt toata lumea e atit de usor, dar.....nu mai pot decit sa-ti multumesc si pt rspunsul asta macar.
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Multumesc frumos! Am facut ce scria intr-un fisier din folderul "Forum Icon with ACP Control" deci am editat ce trebuia, insa numi dau seama inca ce ar trebuii sa mai fac ca sa introduc acele mici iconitze?!??! Ca vad ca nu sa schimbat nimik nicaieri!Sharakuza scrie:pai de asta se ocupa majoritatea de aici
pentru a traduce modurile in limba romana
nui asa usor ... dar se straduiesc
dak ai prb... baga idu meu ... si cand ma gasesti on am sa te ajut cu cea mai mare placere ...