Footer
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Footer
Cum pun in footer un link imagine ceva ? Unde intru? De ex in footer vreau sa pun ca pe forumu asta cu trafic ranking unde il bag ?
- Etherfast
- Fost coleg
Desigur, daca-i dai pur si simplu paste o sa se puna in partea din stanga, cu un look anemic 
Il centrezi, il aliniezi cu copyright-ul, executi artificii HTML pe el, pana ii dai de cap

Il centrezi, il aliniezi cu copyright-ul, executi artificii HTML pe el, pana ii dai de cap

etherfast.ro - Blog personal
-
- Utilizator înregistrat
Deschizi overeal_footer.php si dupa:
Adaugi:
Ok, statisticile date de trafic.ro sunt foarte bune, dar te-as sfauti sa-ti instalez un program separat personal sa ai statistici mai bune, daca nu cumva iti ofera host-ul. Si de ce nu Google Analystics.
Cod: Selectaţi tot
Powered by <a href="http://www.phpbb.com/" target="_phpbb" class="copyright">phpBB</a> © 2001, 2005 phpBB Group<br />{TRANSLATION_INFO}</span></div>
</td>
</tr>
</table>
<p align="center">
Codul DAT DE TRAFIC.RO
</p>
-
- Utilizator înregistrat
Discutiile despre aceste sisteme sunt foarte discutabile, eu folosesc trafic doar pentru trafic. Dar mi-am inregistrat un site intr-un numar foarte mare de directoare web si efectul a fost mult mai rapid, pagina fiind indexata automat, si adusa mai in fata.
Pentru o indexare perfecta, va recomand cu cea mai mare incredere SITEMAP-urie. V-am dat link catre un generator FOARTE BUN de sitemap-uri, sitemap care odata generat il uploadati in root http://site.ext/sitemap.xml, si inregistrati sitemap-ul aici. In cel mai scurt timp este aprobat si indexarea se face rapid, la pagina intr-un numar mare.
Am sa deschid un topic despre SEO si chesti uzuale...
Pentru o indexare perfecta, va recomand cu cea mai mare incredere SITEMAP-urie. V-am dat link catre un generator FOARTE BUN de sitemap-uri, sitemap care odata generat il uploadati in root http://site.ext/sitemap.xml, si inregistrati sitemap-ul aici. In cel mai scurt timp este aprobat si indexarea se face rapid, la pagina intr-un numar mare.
Am sa deschid un topic despre SEO si chesti uzuale...
- Aliniuz
- Fost coleg
Discutiile sunt discutabile , stim . 
Multumim de link insa vorba ta , este mult de palavragit pe tema asta daca e sa dezbatem anumite lucruri ce tind e domeniul SEO .
S-au scris si carti despre optimizarea site-ului in motoarele de cautare, si documentarele de genul asta sunt la mare cautare , si pe buna dreptate .

Multumim de link insa vorba ta , este mult de palavragit pe tema asta daca e sa dezbatem anumite lucruri ce tind e domeniul SEO .
S-au scris si carti despre optimizarea site-ului in motoarele de cautare, si documentarele de genul asta sunt la mare cautare , si pe buna dreptate .
- Etherfast
- Fost coleg
Poftim?
Debifeaza-ti codul HTML in mesajul tau si reintrodu textul pentru a intelege ce anume scrie acolo.
<p> vine de la paragraph, si iti permite sa grupezi textul din paragraful respectiv spre a-i aplica anumite atribute.
EX:
Debifeaza-ti codul HTML in mesajul tau si reintrodu textul pentru a intelege ce anume scrie acolo.
<p> vine de la paragraph, si iti permite sa grupezi textul din paragraful respectiv spre a-i aplica anumite atribute.
EX:
<p align="center">
<?php echo 'Hello world'; ?>
</p>
-
- Utilizator înregistrat
mersi nu am folosit cod html lam copiat direct .... paragraf adica sa faca alt paragraf ....etherfast imi mai zici si cum sa modific la subSilver la icoanele ( register , profil , faq ... ) sa le pun in linie dreapta si in partea dreapta si poza de la header sa fie in stanga ca la teamplateul Cs dar cu imaginea aceea in stanga ???? ps: am cautat dar nu am gasit nimik