Footer

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
ZooMLess
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Footer

Mesaj de ZooMLess »

Cum pun in footer un link imagine ceva ? Unde intru? De ex in footer vreau sa pun ca pe forumu asta cu trafic ranking unde il bag ?
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Te inscrii in topul trafic.ro , iti activezi contul , vei primi un cod care va trebui sa-l pui pe forum, dupa care ii dai paste in overall_footer.tpl .
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Desigur, daca-i dai pur si simplu paste o sa se puna in partea din stanga, cu un look anemic ;)

Il centrezi, il aliniezi cu copyright-ul, executi artificii HTML pe el, pana ii dai de cap :P
etherfast.ro - Blog personal
sorelsorel
Utilizator înregistrat

Mesaj de sorelsorel »

Deschizi overeal_footer.php si dupa:

Cod: Selectaţi tot

Powered by <a href="http://www.phpbb.com/" target="_phpbb" class="copyright">phpBB</a> &copy; 2001, 2005 phpBB Group<br />{TRANSLATION_INFO}</span></div>
		</td>
	</tr>
</table>
Adaugi:

<p align="center">
Codul DAT DE TRAFIC.RO
</p>
Ok, statisticile date de trafic.ro sunt foarte bune, dar te-as sfauti sa-ti instalez un program separat personal sa ai statistici mai bune, daca nu cumva iti ofera host-ul. Si de ce nu Google Analystics.
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Alegerea unui astfel sistem de gestionare precum trafic.ro nu aduce numai statistici zilncie detaliate ci si realizeaza intre acesta si site-ul tau un link exchange reciprocal care ajuta foarte mult site-ul tau sa fie mai bine notat ( PR ) si gasit de Google .
sorelsorel
Utilizator înregistrat

Mesaj de sorelsorel »

Discutiile despre aceste sisteme sunt foarte discutabile, eu folosesc trafic doar pentru trafic. Dar mi-am inregistrat un site intr-un numar foarte mare de directoare web si efectul a fost mult mai rapid, pagina fiind indexata automat, si adusa mai in fata.

Pentru o indexare perfecta, va recomand cu cea mai mare incredere SITEMAP-urie. V-am dat link catre un generator FOARTE BUN de sitemap-uri, sitemap care odata generat il uploadati in root http://site.ext/sitemap.xml, si inregistrati sitemap-ul aici. In cel mai scurt timp este aprobat si indexarea se face rapid, la pagina intr-un numar mare.

Am sa deschid un topic despre SEO si chesti uzuale...
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Discutiile sunt discutabile , stim . :)

Multumim de link insa vorba ta , este mult de palavragit pe tema asta daca e sa dezbatem anumite lucruri ce tind e domeniul SEO .

S-au scris si carti despre optimizarea site-ului in motoarele de cautare, si documentarele de genul asta sunt la mare cautare , si pe buna dreptate .
Kallas
Utilizator înregistrat

Mesaj de Kallas »

am si eu 1 intrebare mai sus la codul asta :
<p>
Codul DAT DE TRAFIC.RO
</p>

unde " p " este ?
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Poftim?
Debifeaza-ti codul HTML in mesajul tau si reintrodu textul pentru a intelege ce anume scrie acolo.

<p> vine de la paragraph, si iti permite sa grupezi textul din paragraful respectiv spre a-i aplica anumite atribute.

EX:

<p align="center">
     <?php echo 'Hello world'; ?>
</p>
Kallas
Utilizator înregistrat

Mesaj de Kallas »

mersi nu am folosit cod html lam copiat direct .... paragraf adica sa faca alt paragraf ....etherfast imi mai zici si cum sa modific la subSilver la icoanele ( register , profil , faq ... ) sa le pun in linie dreapta si in partea dreapta si poza de la header sa fie in stanga ca la teamplateul Cs dar cu imaginea aceea in stanga ???? ps: am cautat dar nu am gasit nimik
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”