Ce parere aveti despre site-urile ce permit utilizatorilor sa-si faca forumuri fara mult efort? Vedem din ce in ce mai multe forumuri pe host-uri de forum gen myforum...
Eu nu sunt CONTRA, sincer nici nu ii inteleg pe cei care utilizeaza un astfel de serviciu. Ii speria munca sau nu stiu la cine sa apeleze ca sa ceara ajutor si indrumare?
Cele mai multe host-uri de acest gen isi fac veacul pe phpBB.
Parerea voastra despre host-urile de forumuri.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Alex-Fabian
- Utilizator înregistrat
Parerea voastra despre host-urile de forumuri.
Ultima oară modificat 05-Apr-2007, 16:59:25 de către Alex-Fabian, modificat de 3 ori în total.
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
deci eu nu votez ar trebuii si sa fie 1 varianta , ca nu votati , deoarece majoritate oameniilor care vor sasi faca 1 forum , apeleaza la forumuri gratuite cum ar fi myforum.ro , sau 0x.ro , totusi daca nu ar exista ei nu ar stii sa faca forumuri si ce fac atunci
modifica si u acolo "nu votez" ceva de genu .

- Alex-Fabian
- Utilizator înregistrat
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Aliniuz scrie:Subscriu .c|neva scrie:Eu sustin acele forumuri. Fac viata mai usoara tuturor. Cei ce vor sa munceasca si sa aiba astfel satisfactii mai mari au alternative, adica sa-si faca singuri cum vor ce vor.
stai ca nam inteles aliniuz adika SubScrii ? , si xploud daca u ai fi incepator pe net , si vrei sati faci 1 forum ce faci