Parerea voastra despre host-urile de forumuri.

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !

E bine sau nu?

Da... nu ma intereseaza de cei care fac aceste forumuri.
2
25%
Nu... trebuie sa invete si ei macar instalarea phpBB-ului.
4
50%
Abtineri
2
25%

Voturi totale: 8

Alex-Fabian
Utilizator înregistrat

Parerea voastra despre host-urile de forumuri.

Mesaj de Alex-Fabian »

Ce parere aveti despre site-urile ce permit utilizatorilor sa-si faca forumuri fara mult efort? Vedem din ce in ce mai multe forumuri pe host-uri de forum gen myforum...

Eu nu sunt CONTRA, sincer nici nu ii inteleg pe cei care utilizeaza un astfel de serviciu. Ii speria munca sau nu stiu la cine sa apeleze ca sa ceara ajutor si indrumare?

Cele mai multe host-uri de acest gen isi fac veacul pe phpBB.
Ultima oară modificat 05-Apr-2007, 16:59:25 de către Alex-Fabian, modificat de 3 ori în total.
Kallas
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Kallas »

deci eu nu votez ar trebuii si sa fie 1 varianta , ca nu votati , deoarece majoritate oameniilor care vor sasi faca 1 forum , apeleaza la forumuri gratuite cum ar fi myforum.ro , sau 0x.ro , totusi daca nu ar exista ei nu ar stii sa faca forumuri si ce fac atunci :? modifica si u acolo "nu votez" ceva de genu .
Alex-Fabian
Utilizator înregistrat

Mesaj de Alex-Fabian »

Pai de ce nu intra direct pe phpBB? :D

App. poti vota.
xploud
Utilizator înregistrat

Mesaj de xploud »

Eu sunt de parere ca ar trebui sa invete si ei sa instaleze macar un phpbb pentru ca eu cred ca phpbb-ul est cel mai usor de instalat si nu poti sa zici ca la php nuke ca nu stii ce sa faci in DB pentru ca nu necesita operatiuni in DB la instalare....Deci invatati sa instalati FRATILOR!!!!
c|neva
Utilizator înregistrat

Mesaj de c|neva »

Eu sustin acele forumuri. Fac viata mai usoara tuturor. Cei ce vor sa munceasca si sa aiba astfel satisfactii mai mari au alternative, adica sa-si faca singuri cum vor ce vor.
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

c|neva scrie:Eu sustin acele forumuri. Fac viata mai usoara tuturor. Cei ce vor sa munceasca si sa aiba astfel satisfactii mai mari au alternative, adica sa-si faca singuri cum vor ce vor.
Subscriu .
Kallas
Utilizator înregistrat

Mesaj de Kallas »

Aliniuz scrie:
c|neva scrie:Eu sustin acele forumuri. Fac viata mai usoara tuturor. Cei ce vor sa munceasca si sa aiba astfel satisfactii mai mari au alternative, adica sa-si faca singuri cum vor ce vor.
Subscriu .

stai ca nam inteles aliniuz adika SubScrii ? , si xploud daca u ai fi incepator pe net , si vrei sati faci 1 forum ce faci :? nu sti cei ala phpbb , nu sti cei ala ftp ...unde apelezi :? te duci pe 1 freeforum si iti faci normal ca orice om , si ar mai fi persoane care nu au timp de 1 forum si creeaza la freefroum pt el sau afacerea lui care pune pe cineva sa modereze ...
xploud
Utilizator înregistrat

Mesaj de xploud »

Mna eu ma refeream la aia care deja au net de vreun 1 an 2 care inca folosesc freeforum...ca na nu poti sa ai de zece ani net si sa nu stii sa instalezi macar un phpbb
Kallas
Utilizator înregistrat

Mesaj de Kallas »

yo am net de 3 ani folosesc net de 9 ani , si deabia anu asta am invatat sa instalez phpbb2 , ca folosesam la myforum.ro , deci cei care inca folosesc nu stiu sa faca 1 instalare ...
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”