azi am mai vazut un mod misto .. adika am vazut cum arata .. ca la mod nu stiu cum ii zice [ http://www.forumimages.com/forum/viewtopic.php?t=204 ] ... ideea e ca pe mine nu m-ar ajuta modu asta .. dar la site-ul vostru mai ca s-ar potriviibogdan scrie:ovisopa, cred ca forumul sibiul.ro are cele mai multe MOD-uri instalate... sa nu le uiti sirul daca e nevoie de o reinstalare

e vorba de divurile cu cod .. ii super misto chestia cu expand .. si nu e prea complicat

Tot pe forumu ala am mai vazut si imi place cum este afisata cale spre forumul unde esti intr-un moment dat ... e o linie lunga .. si la sfarsit navigarea .. e super utila pentru navigare. La mine acum daca am un nume mai mare la topic mi se pune pe 2 randuri si e aiurea .. o sa incerc sa bag 2 th-uri .. dar la unu sai dau colspan = 2 ... si in ala sa bag toate linkurile ... mai vad io

Iar despre o reinstalare nici nu ma gandesc ... mi-am facut backup ,dupa ce urcam forumu pe net, testam sa vad daca merge si pe net si pe urma il luam tot forumu inapoi ... si acum am arhive cu numele ...
2004.02.xx attach mod
2004.02.xx quick reply - posticons
...

si baza de date mi-am facut un scriptuletz .. care de altfel il folosesc la toate siturile ce le-am facut, care este rulat de un cron job .. in fiecare zi la ora 00 ... face o arhiva cu toata baza de date si o trimite pe mail ... dimineatza la 8 dau receive ... vine 3 mega

probabil va trebui sa mai fac o modificare la script, dupa ce trimite emailul sa sterga si arhiva .. ca asa eu tot le sterg la cateva saptamani de pe server.
Offtopic : Stitzi vreun program pt sincronizare directoare gratuit? (cam ce are windows comander)