Multumesc pentru sfaturi prima data il facusem cu un rosu aprins dar dupa ce am vazut ca dupa 3 ore ma dor ochii lam facut pe ablastru aceta o sa tin cont de sfatul in legatura cu griuldojo scrie: Ca si comentariu: incearca sa mai indulcesti negrul cu cate un gri (destul de inchis, dar nu atat ca si negrul). Va fi mai putin obositor pentru ochi. Ai niste icons care trebuie curatate .. se vad marginile albe, pentru ca au fost create pentru un background deschis. Cateva mici detalii, dar in rest se vede ca ai muncit.
Bafta multa cu proiectul
Iconurile si butoanele dupa ce gasesc ceva bun anticopiere o sa fac unele proprii
Aseara am mai adaugat la el si un blog

Acuma trebuie sa scot ctrakerul si sa bag ultima versiune si o sa imi ia si asta cateva ore

multumesc pentru aprecieriSilvers scrie: ce pot zice ,tema asta a ta este destul de bunicica 7/10 , forumul cs cs si iar cs ... dar deh ... e cs d(^_^)b , btw nu cred ca ai muncit 5 zile , in 1 ora til termin ( fara subiecte ) bafta oricum ...

Tema sper sa reusesc sa o aduc la 9/10 stiu cateva lucruri care mai trebuiesc facute .Deocamdata o las asa pana mai modific ctrakerul sa pun ultima versiune
5 zile am muncit de cand am reusit sal fac functional ptr ca vro 3 zile inainte am stat sa imi configurez bine un webserver plus sa citesc diferite lucruri despre phpbb erori si alte chestii