SVG Forum

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
skeleton
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de skeleton »

Prin mesajul meu nu am vrut sa arunc cu rahat in munca voastra. Stiu cat de greu e sa faci o pagina si cand te apuca necheful (stau pe o pagina de o saptamana, ca mi lene sa modific ceva in CSS). Daca vroiam asta ziceam simplu "e naspa" "e urat" "ia-ti o bota". Esti la inceput, nicio problema. O sa inveti, doar toti am fost la inceput. Nu cred ca a fost cineva care sa stie Photoshop de la primul click. Singurul lucru care ti-l recomand e sa iei orice critica (constructiva) ca si un sfat sau ca si o idee si sa nu bagi de seama toate rautatile. Vezi tu, daca cineva sti sa downloadeze de pe Softpedia un web maker, sunt mari designeri si artisti de renume.
Succes cu pagina :)
thecrewstyle
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.6
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Mesaj de thecrewstyle »

skeleton..din cate stiu eu, nu avem voie cu avatar animat:|
Comunitatea What's Funny
3alex
Nou venit

Mesaj de 3alex »

Skeleton te inteleg perfect si in comunitatea de grafica de unde am invatat photoshop si multe altele pot spune ca toate criticile ca pe niste sfaturi si fara sa ma supar...nici acum nu m-am suparat numai ca "cineva" a zis ca e de copii mici... ei bine eu fac un site pentru "copii aia mici" pèntru ca daca eu nu il fac...cine sa il faca?
Si daca stam sa ne gandim am putea spune ca:
Schimbul de id-uri: Poti cunoaste persoane noi si chiar unii au trimis multumiri pentru ca le place ceea ce am facut.
SvgVideo: Sunt si videoclipuri romanesti si straine dar si manele.. intrebarea e de ce sunt mai multe manele? Pentru ca au fost 100 de voturi pentru manele si pentru ca videoclipurile de manele apar ca ciupercile ;-)
Blog: Ala e si pentru oameni cu ceva mai multe interese internautice si tocmai daia nu prea comenteaza lumea...
Games. A fost o incercare aiurea doar pentru a vedea cum se comporta...va fi scos in curand cand o sa invat sa fac un intro cu CSS si alte chestii decat macromedia si photoshop. Daca ar fi mers puneam un script mai de mama focului si cu vreo 2000 de jocuri.

Eu cam atat am avut de spus deocamdata si daca mai exista intrebari sau critici sunt mai mult decat dispus sa le ascult.
skeleton
Utilizator înregistrat

Mesaj de skeleton »

il am de cateva luni. il scot. scuze
Shara
Fost coleg

Mesaj de Shara »

Ce pot sa va mai zic ? Nu-mi place sa mi se zica nimic ? :lol:
Puteti da frau liber imaginatiei, dar v-ati intrebat daca aveti la ceva sa-mi ziceti ceva ? Am prezentat ceve recent ce am facut eu etc..... ?
Nu.
Singurul lucru care va deranjeaza este critica.
Cu ce am dat in cap ?
ca am spus despre numele domeniului ca nu are nici o treaba cu continutul
ca am spus despre sectiunea de schimb de id-uri ca este penibila ?
ca am spus despre template-ul de la forum ca este dragut dar se aseamana cu clasicul saphic
ca am spus despre continutul site-ului in general ca nu este demn de ce ai descris tu : "megaproiect".

Ma poti lamuri si pe mine cu ce te-am deranjat in aceasta scurta descriere la ce am vazut ?
3alex
Nou venit

Mesaj de 3alex »

*Am precizat eu numele tau si nu stiu?
*Am zis eu "megaproiect" sau ArmyLFR (totusi eu sunt 3Alex)
*La forum aveam template cumparat dar am hotarat sa punem unu´ simplu pentru ca pana la urma urmei continutul conteaza
*La "schimb de id-uri" ti-am dat o explicatie..vrei sa ma repet?

*Noi sa fim sanatosi ;-) Have a nice day
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

Copyright phpbb.com la subsolul paginilor?
Topic inchis. Dati-mi PM cand e in regula.
Închis

Înapoi la “Forumuri”