Iar Eroare :|

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
Închis
Omen
Utilizator înregistrat

Iar Eroare :|

Mesaj de Omen »

SQL Error : 1054 Unknown column 'u.user_warnings' in 'field list'

SELECT u.username, u.user_id, u.user_posts, u.user_from, u.user_website, u.user_email, u.user_icq, u.user_aim, u.user_yim, u.user_regdate, u.user_msnm, u.user_viewemail, u.user_rank, u.user_sig, u.user_sig_bbcode_uid, u.user_avatar, u.user_avatar_type, u.user_allowavatar, u.user_allowsmile, p.*, pt.post_text, pt.post_subject, pt.bbcode_uid, u.user_warnings FROM phpbb_posts p, phpbb_users u, phpbb_posts_text pt WHERE p.topic_id = 427 AND pt.post_id = p.post_id AND u.user_id = p.poster_id ORDER BY p.post_time ASC LIMIT 0, 15

Line : 400
File : viewtopic.php

AM INTELES ca tre sa fac modificari in phpmyadmin ... da nu stiu sa execut comenzile ::

#-----[ SQL ]------------------------------------------
#
ALTER TABLE phpbb_users ADD user_warnings tinyint(1) DEFAULT 0 NOT NULL;
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('warnmod_banrank', 0);
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('warnmod_unbanrank', 0);
Shara
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Shara »

Citeste si tu : Date necesare într-un mesaj referitor la suportul pt MOD-uri

EU nu am nici cea mai mica informatie in afara de eroarea aceea.
Citeste datele necesare daca vrei sa te ajutam, si spune tot de ceea ce avem nevoie.
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de seelview »

Omen, executa comenzile SQL in phpmyadmin. Intrii in el, te duci pe butonul pe care scrie mare SQL, copiezi acolo comenzile tale si le rulezi o data.
"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”